پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۹:۲۳

استان‌ها موظف به اجرای دو پروژه اقتصادی وقفی تا پایان سال جاری شدند

استان‌ها موظف به اجرای دو پروژه اقتصادی وقفی تا پایان سال جاری شدند

رئیس بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور از مدیران مؤسسات اجرایی بنیاد در استان‌ها خواست تا پایان سال جاری حداقل دو پروژه اوقافی را با توجیه اقتصادی مناسب آغاز کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا عابد در دومین همایش مدیران استانی بنیاد توسعه و عمران موقوفات، این اقدام را در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق اهداف سال جهاد اقتصادی ذکر و خاطرنشان کرد: کسب پیروزی در جهاد اقتصادی مستلزم بکارگیری همت مضاعف و تلاش شبانه روزی است.

وی چابکی و کارآمدی را از ضروریات مؤسسات در استان‌ها برشمرد و اظهار داشت: بهره برداری از طرح‌ها، رساندن آنها به درآمد افزایی و ایجاد نقدینگی باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

همچنین کریمی قدوسی یکی از اعضای هیأت امنای این بنیاد با اعلام اینکه بنیاد تنها بازو و مناسب ترین بستر سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه اقتصادی است، وقف را عبادتی خواند که آثار اجتماعی و فرهنگی بسیار مثبتی به همراه دارد.

وی ادامه داد: در عین حال اگر بعد اقتصادی وقف نادیده گرفته شود این احسان ماندگار، نمی‌تواند چنان که شایسته است نقش خود را ایفا کند از این رو پرداختن به جنبه اقتصادی وقف موجب پایداری آن خواهد بود.

این عضو هیئت امنای بنیاد گفت: بنیاد باید منبع درآمدی مستحکم و قابل اعتنا برای احیای موقوفات باشد از این رو جلب مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری طرح ها بسیار مهم است و کار بنیاد شناسایی و بهره گیری از این بخش در اجرای طرح‌هاست.

کد خبر 1465788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha