به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محمدی با تاکید بر توسعه فعالیتهای آموزشی و حرفه آموزی در زندانهای لرستان اظهار داشت: پر شدن اوقات فراغت زندانیان از طریق اجرای برنامه های اصلاحی و تربیتی دومین وظیفه سازمان زندانها پس از نگهداری و مراقبت از زندانیان است.
وی بیان داشت: خوشبختانه پس از انقلاب شاهد اجرای حجم انبوهی از برنامه های متنوع فرهنگی، عقیدتی، هنری، ورزشی، اشتغال، حرفه آموزی و ... بوده ایم که جامعه آماری گسترده ای از زندانیان و حتی خانواده های آنها را به منظور بهبود وضعیت شخصیتی و حتی معیشتی پوشش داده است.
مدیر کل زندانهای استان لرستان ادامه داد: این درحالیست که سازمان زندانها علی رغم همه مشکلات توانسته با بهره گیری صحیح از منابع موجود و حرکت در مسیر جذب امکانات جدید از طریق برقراری ارتباط مؤثر با دیگر نهادهای اجرایی بستر مناسبی را برای ایجاد تغییر مثبت در زندانیان فراهم سازد.
محمدی تصریح کرد: آنچه که مسلم است در راستای ایجاد شرایط اشتغال مؤثر برای زندانیان هم در زمان تحمل حبس و هم پس از آزادی برگزاری کلاسهای مهارت آموزی در رشته های مختلف فنی و فعالیت در مراکز مختلف از تدابیر مؤثر سازمان در این زمینه بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت سرمایه گزاری در حوزه اشتغال زندانیان عنوان کرد: به همین منظور دعوت به همکاری و مشارکت حوزه های مختلفی نظیر سازمان فنی و حرفه ای و بانکها و دیگر مؤسسات با جدیت پیگیری می شود که پشتیبانی مؤثر این بخشها از برنامه های سازمان به خوبی نیز قابل مشاهده است.
مدیر کل زندانهای استان لرستان همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه بخش حرفه آموزی و اشتغال در زندانها بیان داشت: اشتغال به کار زندانیان و آموزش آنها در رشته های مورد درخواست یک نوع سرمایه گذاری است که علاوه بر نتایج کوتاه مدت، در بلند مدت نیز شاهد تأثیرات عمیق آن بر زندانی، خانواده اش و همچنین جامعه خواهیم بود.
محمدی افزود: در راستای اجرای اصولی سیاستهای سازمان در زندانهای لرستان از طریق راه اندازی مراکز آموزشی و کلاسهای مختلف حرفه آموزی با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای تحول قابل توجهی در این حوزه به وجود آمده است.
وی ادامه داد: هم اکنون فعالیتهای حرفه آموزی زندانیان در 17 رشته در حال اجراست که در این راستا در شش ماه ابتدای سالجاری تعداد 282 گواهینامه مهارت آموزی برای زندانیان شرکت کننده صادر شده است.
مدیر کل زندانهای استان لرستان عنوان کرد: همچنین در شش ماه نخست سالجاری تعداد 45 نفر از زندانیان لرستان برای استفاده از تسهیلات اشتغالزا به بانکهای عامل استان معرفی شده اند.
نظر شما