به گزارش خبرگزاری مهر، حسین دشتی با تشریح اولویت های کاری کمیته امداد در سالجاری گفت: توانمند سازی خانوارهای تحت حمایت از اولویت های اصلی در این نهاد بوده و برخلاف افکار عمومی که کمیته امداد را نهادی صرفا حمایتی میدانند، امداد امام (ره) نهادی اجتماعی، فرهنگی و حمایتی است.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد پس از طرح هدفمند کردن یارانه ها، قدرت خرید 60درصد مردم افزایش یافته و مددجویان تحت حمایت امداد، دیگر نیازی به دریافت مستمری از امداد ندارند و اولویت اصلی کمیته امداد پاسخگویی به نیازهای مددکاری مراجعان است و رفع مسائل اجتماعی، فرهنگی در دستور کار امداد خواهد بود.
دشتی یادآور شد: امسال از بین 80 هزار خانواده تحت حمایت استان، اطلاعات شش هزارو 200 خانوار از آنها در طرح نظام جامع آموزش خانواده جمع آوری و نیازهای آنها احصاء و از طریق مشاوران مجرب و متعهد در حال رفع است.
به گفته وی، اگر هر خانواده به اهل بیت(ع) تاسی کنند و آنها را الگوی زندگی خود قرار دهند بسیاری از معضلات اجتماعی مرتفع شده و مشکلات از بین می روند.
همچنین معاون امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی نیز تصریح کرد: هرچند پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای زنان در عرصه های مختلف جامعه و مدیریت کشور افزایش یافته و در مشاغل مختلف بهداشتی، درمانی و آموزشی حضور دارند اما همچنان دشمن جایگاه زن در ایران را نامناسب و توسعه نیافته تبلیغ می کند.
بهروز مهدوی افزود: متاسفانه در حال حاضر یک میلیون و 700 هزار زن سرپرست خانوار در ایران وجود دارد و سالانه 60 هزار نفر به این تعداد افزوده میشود که 26 درصد این زنان در سنین 25 تا 40 سال هستند و باید سایر نهادها کمیته امداد را در رسیدگی به این افراد یاری کنند.

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی مدعی شد: برخلاف اظهار نظر های شنیده شده از سوی برخی محافل، بررسی ها نشان می دهد پس از طرح هدفمند کردن یارانه ها، قدرت خرید 60 درصد از مردم افزایش یافته است.
نظر شما