پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۵۳

سردار علیزاده مطرح کرد:

سهم لرستان از جرایم کشور تنها یک درصد است/ تعداد معدود جرایم کلان

سهم لرستان از جرایم کشور تنها یک درصد است/ تعداد معدود جرایم کلان

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: سهم این استان از جرایم کشور تنها یک درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار کاظم علیزاده صبح یکشنبه در همایش شهروند برگزیده استان لرستان اظهار داشت: بر اساس ارزیابی های وزارت کشور سهم استان لرستان در جرائم کشوری تنها یک درصد بوده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه جرایم سنگین در استان لرستان خیلی کم رخ می دهد عنوان کرد: تنها دغدغه مردم استان وجود جرایم خرد در لرستان است.

فرمانده انتظامی استان لرستان با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تا کنون تنها چهار فقره سرقت کلان در استان صورت گرفته است ادامه داد: این در حالیست که با تلاش همکاران ما در نیروی انتظامی این چهار فقره نیز کشف و ضبط شد.

سردار علیزاده با تاکید بر نهادینه شدن فرهنگ حقوق شهروندی در استان لرستان بیان داشت: در این راستا مردم استان لرستان باید سعی کنند که همکاری لازم را در راستای حفظ امنیت اجتماعی در استان داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری همایش شهروند برگزیده در استان لرستان افزود: در این راستا کارگروههای تخصصی در سطح شهرستانهای استان برگزار شد.

فرمانده انتظامی استان لرستان یادآور شد: در نهایت با تلاش همکاران ما در این کارگروهها یک نفر از استان لرستان برای حضور در همایش شهروند برگزیده کشور انتخاب شد.

کد خبر 1470574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha