پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ آذر ۱۳۹۰، ۹:۱۲

اولین بازار حق نشر در جاکارتا برپا شد/ حضور ایران در نمایشگاه کتاب اندونزی

اولین بازار حق نشر در جاکارتا برپا شد/ حضور ایران در نمایشگاه کتاب اندونزی

همزمان با سی و یکمین نمایشگاه کتاب اندونزی، اولین بازار حق نشر (کپی رایت) اندونزی در جاکارتا پایتخت این کشور آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین نمایشگاه کتاب اندونزی از 24 نوامبر تا 4 دسامبر2011 (سوم تا سیزدهم آذرماه) در جاکارتا برپا شده و امسال برای نخستین بار بازار حق نشر کتاب نیز در روزهای 27 تا 29 نوامبر (6 تا 8 آذر) همزمان با این نمایشگاه برپا می‌شود.

در سی و یکمین نمایشگاه کتاب اندونزی، ناشرانی از اندونزی، مالزی، سنگاپور، چین، برونئی، هند، تایلند، ایران و عربستان سعودی حضور یافته‌اند.

همچنین نمایندگانی از سایر کشورهای عضو پیمان جنوب شرقی آسیا (آ سه آن) همچون ویتنام، گینه‌نو، سری‌لانکا، فیلیپین و کره جنوبی  به ارایه آثاری از کشور خود پرداخته‌اند.

از ایران نیز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آژانس ادبی حوا به دعوت انجمن ناشران اندونزی در این نمایشگاه حضور یافته‌اند.

در غرفه آژانس ادبی حوا کتاب‌هایی از ناشران طرف قرارداد همچون سروش، امیرکبیر، ویدا و دفتر نشر فرهنگ اسلامی به نمایش در آمده است.

از دیگر بخش‌های این نمایشگاه می‌توان به سالن‌های کتابخانه‌های عمومی، موسسات پخش و نشریات اشاره کرد. 

کد خبر 1471312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha