پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۳۱

دانش آموزان باقرشهری مانور نمادین زلزله و ایمنی را به نمایش گذاشتند

دانش آموزان باقرشهری مانور نمادین زلزله و ایمنی را به نمایش گذاشتند

شهرری - خبرگزاری مهر: دانش آموزان باقرشهری مانور نمادین زلزله و ایمنی را همچون دیگر دانش آموزان شهرستانهای استان تهران به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، این مانور صبح سه شنبه با حضور رؤسای ادارات آموزش و پرورش منطقه کهریزک، گاز، برق، اورژانس باقرشهر، آتش نشانی و واحدهای مختلف شهرداری باقرشهر با نواخته شدن زنگ ایمنی و زلزله در مدرسه تهرانی برگزار شد.

مسئول ستاد حوادث غیر مترقبه شهرداری باقرشهر در این مراسم ضمن تسلیت ایام عزاداری امام حسین(ع) در این مانور گفت: دانش آموزان باید به رعایت مسائل ایمنی توجه داشته باشند و به دلیل زلزله خیز بودن منطقه و قرار گرفتن بر روی نوار زلزله، در خصوص پناهگیری و خروج صحیح از محل وقوع حادثه آموزشهای لازم را ببینند. 

سعید شفیعی از دانش آموزان خواست هر آنچه را که آموزش دیده اند به خانواده هایشان نیز انتقال دهند و افزود: هدف از برگزاری این مانورها، آموزش روشهای مقابله با زلزله به عنوان یک حادثه طبیعی است، چراکه کشور ایران جزو 10 کشور اول دنیا و چهار کشور اول آسیاست که در معرض حوادث طبیعی قرار دارد.

این مسئول در خصوص مهم دانستن زلزله و فرهنگسازی نسبت به این موضوع بیان کرد: دانش آموزان به عنوان همیاران ستاد حوادث غیرمترقبه شهرداری باقرشهر در میان خانواده های وظیفه انتقال آموزشها و آگاهسازی را برعهده دارند.

 گفتنی است در این مانور دانش آموزان نیروهای امدادی به کمک دوستان و همکلاسیهای آسیب دیده خود شتافتند.

کد خبر 1472704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha