به گزارش خبرگزاری مهر، این سفر در حالی اعلام می شود که روز جمعه غضنفر رکنآبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران با علی حسن خلیل وزیر بهداشت عمومی لبنان دیدار کرد که در این دیدار برنامه اجرایی سند همکاری بهداشتی و دارویی دو کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
بر اساس توافق به دست آمده، با وزیر بهداشت عمومی لبنان در این دیدار قرار است هیئتی از سندیکای داروسازان کشورمان 21 آذر ماه وارد بیروت شده و راههای صادرات داروی ایران به لبنان را با بخشهای ذیربط لبنانی بررسی و اجرایی کنند.
سند برنامه اجرایی همکاریهای بهداشتی دارویی در سفر سال گذشته احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان به لبنان به امضا مسئولین دو کشور رسید.
با پیگیری به عمل آمده مشکل ثبت پول ایران در وزارت بهداشت عمومی لبنان حل شده و راه برای صدور دارو به لبنان تسهیل شده است. در این راستا، شهریور ماه گذشته هیئتی به ریاست معاون دارویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رأس نمایندگان پنج شرکت بزرگ تولید کننده دارو به لبنان سفر کرد.
نظر شما