به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ خندان دل اظهارکرد: با اجرای قانون بودجه سال جاری و با توجه به پیشنهاد وزارت کشور هزار و 250 میلیارد ریال بابت یارانه بلیت حمل و نقل همگانی در اختیار شهرداری های کل کشور قرار گرفت.
وی افزود: از این میزان اعتبار 312 میلیارد و 500 میلیون ریال برای یارانه بلیت مترو و قطارهای شهری کل کشور در نظر گرفته شده است که از این میزان 10 درصد به مشهد اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: از یارانه بلیت یاد شده 31 میلیارد و250 میلیون ریال اعتبار به قطار شهری مشهد پرداخت شده است، همچنین 937 میلیارد و500 میلیون ریال مربوط به یارانه اتوبوس است که 65 میلیارد و 450 میلیون ریال به شهرداری مشهد پرداخت شده است.
خندان دل همچنین اظهار داشت: این نخستین اعتباری است که در سال جاری بابت یارانه حمل و نقل در اختیار شهرداری ها قرار گرفته است.
وی ادامه داد: هزینه های جاری سازمان اتوبوسرانی مشهد امسال بدون احتساب هزینه های مربوط به خرید اتوبوس های جدید حدود 850 میلیارد ریال است که حدود 250 میلیارد ریال آن از طریق فروش بلیت از مسافران اخذ می شود و مابقی می بایست توسط دولت و شهرداری تأمین شود.
وی تصریح کرد: چنانچه در سال جاری کمک دیگری در اختیار سازمان اتوبوسرانی مشهد قرار نگیرد میزان یارانه شهرداری مشهد بابت اداره امور اتوبوسرانی بدون احتساب هزینه های مربوط به خرید اتوبوس های جدید بالغ بر 640 میلیارد ریال خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در ادامه گفت: با توجه به اینکه هزینه های جاری قطارشهری مشهد در سال جاری حدود 450 میلیارد ریال است در خوش بینانه ترین حالت حدود 30 تا 40 میلیارد ریال از طریق فروش بلیت تأمین خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر کمک دیگری از سوی دولت بابت یارانه بلیت قطارشهری در اختیار شهرداری مشهد قرار نگیرد میزان یارانه شهرداری مشهد به قطارشهری نیز بالغ بر 400 میلیارد ریال خواهد بود به این ترتیب مجموع یارانه های پرداختی شهرداری بابت جابجائی مسافران با اتوبوس و قطارشهری در سطح شهر مشهد در سال جاری متجاوز از هزار میلیارد ریال برآورد می شود.
نظر شما