پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۵۹

نورالله زاده:

ساماندهی میدان مرکزی همدان باید دارای طرح جامع باشد

ساماندهی میدان مرکزی همدان باید دارای طرح جامع باشد

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون حقوقی و بودجه شورای اسلامی شهر همدان گفت: برای ساماندهی میدان مرکزی شهر همدان ارائه یک طرح جامع و کامل ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، نرگس نورالله زاده ظهر شنبه در کارگروه ساماندهی میدان مرکزی شهر همدان اظهار داشت: تراکم کاری حلقه مرکزی شهر همدان نباید بیش از حد معمول باشد.

نورالله زاده با بیان اینکه در حال حاضر تعداد مراکز تجاری و درمانی مختلف در این محدوده از شهر همدان بیش از حد است، گفت: باید مراکز تجاری، درمانی و ساختمان‌های پزشکان از حلقه اول شهر همدان به نقاط دیگر انتقال یابد تا از تمرکز و تراکم جمعیت در این نقطه کاسته شود.

این کارشناس معماری با مثبت ارزیابی کردن اقدام شهرداری برای رفع معضلات بصری و ساماندهی میدان امام(ره) شهر همدان، افزود: باید قبل از ارائه طرح نهایی، نظرات دستگاه‌های اجرایی و شهروندان در خصوص احیای این محدوده بررسی شود.

تابلوی مغازه های شهر همدان ساماندهی می شود

معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز با بیان اینکه در راستای بهبود سیما و منظر شهری از نظرات کارشناسان بهره گرفته می شود، گفت: شورای اسلامی برای ساماندهی تابلوهای مغازه های همدان مصوبه ای ارائه کرده است.

احمد جعفرپور اضافه کرد: باید تمام اطلاعات مبلمان و زیباسازی منظر شهری در قالب اطلاعاتی کامل از طریق سازمان فناوری شهر داری همدان ارائه شود.

جعفرپور با اشاره به اینکه در ساماندهی میدان امام(ره) بافت باارزش این محدوده بیشتر مورد توجه است، افزود: باید از نظرات متخصصان و کارشناسان برای ارائه یک طرح کامل و مناسب استفاده شود تا مورد رضایت مردم قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری همدان نیز در این نشست گفت: با توجه به حساسیت محدوده میدان امام(ره) همدان و اجزای تشکیل دهنده این حوزه تصمیم‌گیری جمعی، منطقی و تخصصی مهمترین اصل است.

ساماندهی اولیه هسته مرکزی شهر همدان در سال 79 انجام شده است

وحید علی‌ضمیر با بیان اینکه ساماندهی اولیه هسته مرکزی شهر همدان در سال 79 صورت گرفته است، افزود: میدان امام خمینی(ره) همدان در همین سال در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

علی‌ضمیر اضافه کرد: ساماندهی این میدان نیاز به بررسی معضلات و مشکلات این نقطه از شهر دارد که در این راستا عناصر تشکیل دهنده هسته مرکزی، المان و جداره‌های اطراف میدان باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی توجه به معماری اسلامی- ایرانی در زیباسازی میدان امام خمینی(ره) را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: توجه به تمامی جوانب کاری در این محدوده شهری ضروری است.

کد خبر 1476156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha