به گزارش خبرنگار مهر، هفته چهارم رقابتهای هندبال بانوان لیگ برتر باشگاه های کشور با برد تیم مارتیای کردستان پایان یافت.
این دیدار که در تهران برگزار شد دو تیم مارتیای کردستان و مجید تهران به مصاف هم رفتند که مارتیای کردستان توانست با نتیجه 27 بر 23 بر حریف خود غلبه کند.
در هفته پنجم مسابقات هندبال لیگ برتر باشگاه های کشور تیم مارتیای کردستان میزبان تیم ذوب آهن اصفهان است.
در این مسابقات تیم ها در یک گروه 9 تیمی به صورت دوره ای با هم به رقابت می پردازند که مارتیای کردستان با چهار امتیاز در رده چهارم این دوره از مسابقات قرار دارد.
هفته دوم مسابقات بسکتبال بانوان کشور برگزار شد
در هفته دوم مسابقات بسکتبال بانوان کشور هیئت کردستان به یک پیروزی و یک شکست دست یافت.
در اولین دیدار این هفته از رقابتها نماینده کردستان با حساب 77 بر 35 مقابل تیم فولاد ماهان شکست خورد اما در بازی دوم خود با نتیجه 78 بر 77 از سد تیم قدرتمند وحدت آریا گذشت.
هفته ی پایانی این رقابتها اول و دوم دی ماه سال جاری به میزبانی قزوین پیگیری می شود.
مسابقات انتخابی کونگ فوی جوانان استان کردستان برگزار شد
مسابقات انتخابی کونگ فوی جوانان استان کردستان در سالن آزادی سنندج به پایان رسید.
در این مسابقات که با حضور کونگ فو کاران تمامی شهرستان های کردستان در سالن آزادی سنندج برگزار شد 100 ورزشکار در اوزان مختلف با هم به رقابتها پرداختند که در پایان تیمهای مریوان، سنندج و بانه به ترتیب رده های اول تا سوم تیمی را به خود اختصاص دادند.
"محمد بهاری" ،"نوید زارع" ،"سلام شریفی" ،"بلال رستمی" ،"هاوری حمزه ای" ،"بلال راسنگ نژاد" ،"پیمان محمودی" ،"عبدالله وطنی" ،"برزان محمودی" ،"حمید لطفی" ،"امیر حسین صالحی" به عنوان نفرات اول این مسابقات شناخته شدند که باید دی ماه سال جاری در رقابتهای کشور به مصاف حریفان بروند.
مسابقات پینگ پنگ انتخابی خردسالان استان کردستان برگزار شد
مسابقات پینگ پنگ انتخابی استان کردستان در رده سنی خردسالان جهت اعزام به رقابتهای قهرمانی کشور که به میزبانی کرمان برگزار می شود، برگزار شد.
در پایان این رقابت ها که در خانه پینگ پنگ بهاران سنندج و با شرکت 16 ورزشکار برگزار شد "آریا امیری" از سنندج بدون باخت بر سکوی اول ایستاد "آریان امیری" و "آریان رحیمی" از سنندج مقام های دوم و سوم را از آن خود کردند.
نظر شما