پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ مرداد ۱۳۸۲، ۱۴:۵۳

در حاشيه جلسه مطبوعاتي براي كنسرت"رقص ماشين ها "

رايزن فرهنگي سوئيس: موسيقي ايران پتانسيل بالايي دارد

رايزن فرهنگي سوئيس: موسيقي ايران پتانسيل بالايي دارد

موسيقي ايران از پتانسيل بالايي برخوردار است و قطعا موسيقي سوئيس مي تواند از آن تاثير بگيرد.

به گزارش خبر نگار هنري " مهر "  ، رايزن فرهنگي سفارت سوئيس آقاي " گيوم شويرر" در جمع خبرنگاران  گفت:   گروه  " لوسين دوبويي"  كه طي چند روز آينده   به ايران سفر مي كند،  از بهترين گروه هاي موسيقي سوئيس است و تا به حال كنسرت هاي متعددي را در سوئيس و ديگر كشورهاي اروپايي برگزار كرده است.
وي افزود: اعضاي اين گروه در رشته جاز الكتريك تحصيل كرده اند و در نوازندگي و تم ها  از جاز كلاسيك نيز بهره  مي گيرند ، از اين رو اسم اين گروه " جاز مدرن " شده است.  همچنين درام نواز اين گروه يكي از بهترين درام نوازهاي دنيا است.

  وي در مورد تلفيق موسيقي ايران و سوئيس گفت: درست است كه ويژگي هاي خاصي بين موسيقي ايران و سوئيس وجود ندارد اما هدف ما برقراري  پل ارتباطي  بين موسيقي ايران و سوئيس است، مانند پل هاي زيبايي كه در اصفهان يا بين كوه هاي زيباي ايران وجود دارد و اين هنرمندان هستند كه اين پل را مي سازند و نه كشورها و سفارت ها  .  ما معتقديم كه مي توان از پتانسيل هايي كه در موسيقي ايراني وجود دارد، در موسيقي سوئيسي  استفاده كرد و اين در صورتي است كه هنرمندان خودشان بخواهند از اين فرصت ها استفاده كنند.  

" شويرر "  افزود:  ما نمي خواهيم كه سوئيس فقط به شكلات و ساعتش معروف باشد، بلكه در حال حاضر تمام سفارتخانه هاي سوئيس سياست تعامل و گفت وگو را در پيش گرفته اند و مايل اند كه همكاري هاي فرهنگي را با ديگر كشورها ارتقا بخشند.

در ادامه اين جلسه " سيد مهدي قادري "  مدير عامل پروژه بناها و آواها در مورد ويژگي هاي خاص اين گروه كه منجر به آمدنشان به ايران شد گفت:  ما از نظر موسيقايي،  موسيقي جدي را معرفي مي كنيم ، موسيقي جدي يعني موسيقي كه درجه بالايي از نظر فرهنگي و هنري داشته باشد. از اين رو بعضي از گروه ها ي موسيقي را خودمان شناسايي مي كنيم و بعضي از گروه ها هم به ما پيشنهاد مي شوند. گروه " لوسين دوبويي " از سري گروه هايي بود كه به همراه 5 گروه ديگر به ما پيشنهاد شد و ما از بين ين تعداد گروه آقاي  " دوبويي"  را انتخاب كرديم.

وي افزود:  منظور ما از موسيقي جدي آن نوع از موسيقي است كه جنبه هاي تفريحي آن كم باشد و براي تفنن نباشد . اين شكل از موسيقي نياز به داشتن اطلاعات دارد و براي مردم عامي تعريف نشده است.

قادري به انتخاب كاخ موزه سعدآباد براي اجراي اين كنسرت اشاره كرد و افزود: از آنجايي كه در تهران ما با كمبود مكان هاي تاريخي مواجه هستيم، اين مكان را انتخاب كرديم و از ديگر دلايل ما نيز مكان موزه ميرعماد بود كه به نظر ما تناسب خوبي از لحاظ معماري  با اين نوع از موسيقي  داشت. همچنين اين برنامه بايد در فضاي روباز برگزار مي شد  و سعدآباد از بهترين مكان ها براي اجراي اين كنسرت بود.

قادري در ادامه به هزينه هر كنسرت  اشاره كرد و گفت: اجرا ي هر برنامه  بالغ بر 15 تا 20 ميليون براي ما هزينه بر مي دارد  و تنها منبع   درآمد ما هم از راه فروش بليط است.

کد خبر 14783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha