پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۱

حجت الاسلام واعظی:

شکار پهپاد آمریکایی اثبات اقتدار و حقانیت ایران است

شکار پهپاد آمریکایی اثبات اقتدار و حقانیت ایران است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، توانمندی نیروهای مسلح ایران را در کنترل و به اختیار گرفتن هواپیمای فوق پیشرفته جاسوسی آمریکا را یادآور شد و تاکید کرد: شکار، هدایت و در اختیار گرفتن پهپاد جاسوسی آمریکا اقتدار و حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ثابت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد تقی واعظی در خطبه های نماز جمعه زنجان با محکوم کردن تلاش های آمریکا برای جاسوسی در ایران، به سران کاخ سفید توصیه کرد دست از اقدامات احمقانه و به دور از شئونات روابط بین الملل دست بردارند و هرگز نخواهند توانست در مسیر اقتدار و عزت ملت ایران مانع ایجاد کند.

وی با یادآوری 32 سال توطئه و دشمنی آمریکا با ملت ایران، اقدامات جاسوسی آمریکا را تنها نمونه ای از هجمه توطئه های آمریکا علیه نظام مقدس جمهوری ایران دانست و ادامه داد: ایران اسلامی به رغم همه توطئه های استکبار جهانی امروز بر قله رفیع اقتدار و عزت گام بر می دارد و هرگز سستی و تزلزل در گام برداشتن در مسیر اقتدار و عزتش  ایجا د نخواهد شد.

حجت الاسلام واعظی با اشاره به پهپاد جاسوسی آمریکا که توسط نیروهای مسلح کشورمان هدایت و به زمین نشانده شده بود، افزود: فرزندان و نیروهای توانمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باردیگر ثابت کردند که در دفاع از آب و خاک و تمامیت ارضی و ارزش  های نظام مقدس جمهوری اسلامی آماده هستند.

حجت الاسلام واعظی، تلاش دولت مستکبر آمریکا برای تاسیس سفارتخانه مجازی در ایران اشاره کرد و گفت: دولتمردان این کشور مستکبر باید متوجه باشند که با چنین اقداماتی علیه ایران راه به جایی نبرده و به نتیجه مثبتی نخواهند رسید.

امام جمعه زنجان در ادامه با اشاره به بمب گذاری در عزاداری شیعیان در عراق، افغانستان و پاکستان، با محکوم نمودن این اقدامات تروریستی افزود: همیشه شیعیان مظلوم و در عین حال عزتمند هستند و این خونها و بمب گذاریها عزم آنها را در مسیر حقشان محکم تر می کند.

حجت الاسلام واعظی با بیان اینکه شهدای بمب گذاریهای اخیر در عراق، پاکستان و  افغانستان خونشان متصل به شهدای کربلا است افزود: کسانی که با بمب گذاری و اقدامات تروریستی خون شیعیان را ریختند متصل به عمر بن سعد هستند.

کد خبر 1479013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha