پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۹:۲۵

فتح الله زاده:

هیچ وقت در استقلال بازیکن سالاری نخواهیم داشت/ پرسپولیس خوب بازی کرد!

هیچ وقت در استقلال بازیکن سالاری نخواهیم داشت/ پرسپولیس خوب بازی کرد!

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه با این برد به هر بازیکن سه میلیون تومان پاداش خواهیم داد گفت: باید بپذیریم که بازیکنان تیم پرسپولیس در نیمه دوم بسیار خوب بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاد مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این مطلب افزود: از تمامی هواداران استقلال تشکر می کنم که در این هوای سرد به ورزشگاه آمده بودند. باید بپذیریم تیم پرسپولیس هم در مقابل ما بسیار پرتوان ظاهر شد و پا به پای ما تا پایان 90 دقیقه پیش رفت. 

فتح الله زاده خاطرنشان کرد: اما ما مهره های کلیدی داریم که می توانند نتیجه هر بازی را عوض کنند و شما دیدید که چنین اتفاقی در این دیدار افتاد و ما توانستیم نتیجه این دیدار را با پیروزی به پایان برسانیم.

وی پیروزی در این دیدار را مستحق پاداش دانست و گفت: با توجه به این بردی که بدست آوردیم من در رختکن قول پاداش به بازیکنان دادم و از کاپیتانمان خواستم که میزان پاداش را بگوید و او هم برای هر بازیکن 3 میلیون پیشنهاد کرد که قرار است این پاداش را به بازیکنانمان پرداخت کنیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص حکم مجتبی جباری نیز گفت: ما در خصوص مجتبی جباری حکمی را اجرا کردیم که این حکم توسط کمیته انضباطی ما تایید شده بود. جباری بازیکن بسیار بزرگی است و حتی آقای مظلومی وی را نیز بخشیده بود اما با تمام این شرایط ما وی را یک بازی محروم و 30 میلیون تومان جریمه کردیم و این نشان می دهد که ما بر سر قول خودمان که تنبیه انضباطی وی بود بودیم.

فتح الله زاده در پایان خاطرنشان کرد: هیچ وقت  در تیم استقلال بازیکن سالاری نخواهد بود و این مربی است که نظر نهایی را می دهد.

کد خبر 1479178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha