پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۵۰

رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور خواستار عذرخواهی سریع آمریکا شد

رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور خواستار عذرخواهی سریع آمریکا شد

رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با اشاره به نقض حریم هوایی کشورمان توسط آمریکا خواستار آن شد که دولت آمریکا هرچه زودتر از این اقدام غیرقانونی و مخاصمه‌آمیز عذرخواهی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سیدمسعود جزایری اظهار داشت: اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی ایران محدود به مرزهای جغرافیایی نخواهد بود.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح افزود: رفتارهای غیرقابل قبول دولت آمریکا هزینه‌های این کشور را بالا می‌برد.
 
وی گفت: آمریکا امنیت جهانی را با چالش مواجه ساخته است و بایستی با ابزار هدفمندتر و سخت‌گیرانه‌تری در برابر آن واکنش نشان داده شود.
 
به گزارش مهر، واحدهای جنگ الکترونیکی و پدافند هوایی نیروهای مسلح، 13 آذرماه اعلام کردند که موفق شده اند با اقدامات عملیاتی خود یک فروند هواپیمای بدون سرنشین پیشرفته جاسوسی آمریکایی از نوع "RQ170" را که به طور محدود به مناطق مرزی شرق کشور تجاوز کرده بود، کشف و از کنترل متجاوزین خارج ساخته و آن را با اندک خسارتی سرنگون کرده و در اختیار بگیرند.
 
پهپاد "RQ170" تصاحب شده توسط نیروهای مسلح ایران از مدرنترین پهپاد های ارتش آمریکاست که طراحی آن شبیه به جنگنده بمب افکن های رادار گریز است و از سال 2009 به صورت رسمی شروع به کار کرده است.
 
این پهپاد فوق پیشرفته با توجه به قابلیت های جاسوسی آن تا پیش از این صرفا در اختیار سازمان سیا قرار داشته است.
کد خبر 1479398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha