به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی فرزاد صبح دوشنبه در دیدارهای هفتگی با مردم روستاهای لومان، زان و اوچونک که به همراه معاون عمرانی فرماندار، بخشدار مرکزی دماوند و دیگر مسئولان شهرستانی انجام شد، افزود: در دولت نهم ودهم بیشتری خدمت به روستاها بوده که باعث مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها شده است.
وی توطئه های تازه دشمنان علیه ملت ایران اسلامی را ناشی از ترس ایادی استکبار از صدور انقلاب اسلامی عنوان کرد وگفت: روح انقلاب اسلامی در دلها و جانهای مردم جهان رسوخ کرد و توانست بیداری اسلامی را شکل دهد و امروز شاهد حاکمیت اسلام در سرزمینهای مختلف و شکست نظام سرمایه داری هستیم.
گازرسانی به روستای اوچونک در دستور کار است
نماینده عالی دولت در شهرستان دماوند در این دیدار مشکلات روستاها را بررسی و اضافه کرد: گازرسانی به روستای اوچونک به صورت ویژه پیگیری می شود.
وی بیان داشت: موضوع گازدار شدن این روستا را به صورت ویژه پیگیری خواهیم کرد و امیداست در آینده نزدیک روستای اوچونک از نعمت گاز بهره مند شود.
قاسمی در این دیدار به بیان مشکلات روستاها پرداخت و از مسئولان خواست تا با بررسی مشکلات آنان نسبت به رفع آن مشکلات اقدام کنند.
وی افزود: از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور مسئولان در متن مردم است که به رصد مسائل و مشکلات می پردازند و در صدد رفع آنها هستند
فرماندار دماوند یادآور شد: خدمات ارائه شده در روستاها ارائه شده که توانسته گرد محرومیت را از چهره روستاها بزداید و مردم را بیش از پیش به حضور در روستا مشتاق سازد.
مشکل آب روستای لومان مرتفع شد
وی ادامه داد: مشکل آب روستای لومان که در چند روز گذشته گل آلود بود، برطرف شده و دیگر این مشکل وجود ندارد؛ همچنین اداره برق با کارشناسی که انجام می دهد، موظف است تیرهای برق را در مسیر مشخص شده جاگذاری کند.
مدیر ارشد شهرستان دماوند یگان حفاظت از منابع طبیعی را موظف ساخت تا با متخلفان و متعرضان به اراضی ملی به شدت برخورد کند.
وی در روستای زان، مشکلات مطرح شده را جاده روستایی و برخی موضوعات مرتبط با شهرداری کیلان عنوان کرد و گفت: باید جلسه ای مشترک که با حضور معاون عمرانی فرماندار، شهردار کیلان، رئیس شورای روستای زان، دهیار، بخشدار مرکزی و رئیس شورای بخش تشکیل تا مشکلات مطرح شده به سرعت برطرف شود
این مسئول همچنین از ادارت راه و بنیاد مسکن خواست تا با پیگیری مشکلات مطرح شده در کوتاه ترین زمان به رفع آن اقدام کنند.
گفتنی است در این دیدار مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان دماوند که برخی از مشکلات مردمی مربوط به آن اداره می شد، در جایگاه پاسخگویی قرار گرفتند و پیرامون مسائل مطرح شده پاسخهایی ارائه کردند و قول رفع مشکلات را تا آینده نزدیک دادند.
نظر شما