پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ دی ۱۳۸۳، ۱۱:۳۳

براساس لايحه بودجه سال 1384

هزينه بيمه گري شركتهاي بيمه به بيش از 33 هزار ميليارد ريال بالغ مي شود

شركتهاي بيمه سال آينده از 39 هزار و 704 ميليارد و 865 ميلون ريال درآمد دريافتي، 33 هزار و 620ميليارد و 835 ميليون ريال بايد بابت هزينه هاي بيمه گري پرداخت كنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، درآمد معاملات بيمه اي شركتهاي بيمه براساس بودجه سال آينده به 33 هزار و 932ميليارد و 514ميليون و 620 هزار ريال و درآمد حاصل از سرمايه گذاري آنها نيز به يك هزار و 495ميليارد و 837ميليون و 899 هزار ريال بالغ خواهد شد.

شركت سهامي بيمه ايران بر اساس لايحه بودجه سال 1384 با 21هزار و 599 ميليارد و 102 ميليون و 991 هزار ريال بيشترين درآمد را در ميان شركتهاي بيمه به خود اختصاص خواهد داد.

بيمه مركزي ايران در اين سال شش هزار و 303 ميليارد و 831 ميليون ريال درآمد خواهد داشت و درآمد شركتهاي بيمه آسيا به سه هزار و 362 ميليارد و 116ميليون ريال، بيمه دانا دو هزار و 500 ميليارد و 133 ميليون ريال، بيمه البرز يك هزار و 670ميليارد و 418 ميليون ريال و صندوق ضمانت صادرات ايران به 146ميليارد و 250 ميليون ريال مي رسد.

ماليات پرداختي شركتهاي بيمه در اين سال به بيش از 169ميليارد و 571 ميليون ريال بالغ مي شود كه سهم بيمه ايران 131ميليارد و 742ميليون ريال،  بيمه البرز 10 ميليارد و 248ميليون ريال و سهم بيمه آسيا پنج ميليارد و 829 ميليون ريال است و بيمه مركزي ايران نيز 21 ميلياردو 750 ميليون ريال در ميزان ماليات پرداختي شركتهاي بيمه سهم خواهد داشت. شركت سهامي بيمه دانا و صندوق ضمانت صادرات در اين سال سهمي از ماليات شركتهاي بيمه نخواهند داشت.

سود قبل از كسر ماليات شركتهاي بيمه ايران در سال آينده 526ميليارد و 970ميليون ريال، بيمه البرز 40 ميليارد و 995ميليون ريال ، بيمه آسيا 23 ميليارد و 319 ميليون ريال، بيمه دانا هشت ميليارد و 115ميليون ريال و صندوق ضمانت صادرات به شش ميليارد و 300 ميليون ريال مي رسد.

سود قبل از كسر ماليات بيمه مركزي ايران در اين سال حدود 87ميليارد ريال است.

کد خبر 148247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha