پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۱۵

کفاشیان اعلام کرد:

باشگاهها استانداردها را رعایت نکنند، اخراج می‌شوند/ برگزاری انتخابات در سال 91

باشگاهها استانداردها را رعایت نکنند، اخراج می‌شوند/ برگزاری انتخابات در سال 91

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه لیگ را می‌توان با تیمهای کمتر برگزار کرد، گفت: به شش، هفت باشگاهی که مشکل داشتند، وقت می‌دهیم تا به استانداردهای لازم برسند، در غیر اینصورت دیگر اجازه بازی در لیگ برتر را نخواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی کفاشیان صبح امروز و همزمان با بازدید از مرکز آب درمانی، پروژه استخر، سونا و جکوزی و ساختمان مربیان تیمهای ملی در کمپ تیمهای ملی ضمن بیان مطلب فوق افزود: از دو ماه گذشته برای تغییر اساسنامه فدراسیون فوتبال دست به کار شدیم تا نواقص و مشکلات را رفع کنیم، برهمین اساس انتخابات بی‌شک به تعویق می‌افتد.

وی با بیان اینکه طبق قانون حداقل سه ماه برای ثبت نام نامزدهای ریاست فدراسیون زمان لازم است و فکر می‌کنم در اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت‌ماه سال 91، انتخابات ریاست فدراسیون برگزار شود، در مورد انتخابی یا انتصابی بودن نواب رئیس این فدراسیون اظهار داشت: دراساسنامه نواقصی وجود داشت که پس از بررسی گروه 13 نفره و تایید هیئت رئیسه، در مجمعی که دی‌ماه برگزار می‌شود، نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.

رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان در مورد سهیمه‌های کسب شده باشگاههای ایران در لیگ قهرمانان آسیا تاکید کرد: اگر باشگاهها، استانداردها را رعایت نکنند از رقابتهای لیگ اخراج می‌شوند. شش، هفت باشگاه هستند که در آیتمهای مختلف امتیازدهی مشکل داشتند و ما به آنها وقت می‌دهیم تا به استانداردهای لازم برسند، در غیر اینصورت دیگر اجازه بازی در لیگ برتر را نخواهند داشت.

وی در این خصوص اضافه کرد: در فصل آینده هیچ اجباری نداریم که تمامی تیمها بازی کنند. با تیم‌های کمتر نیز می‌توان مسابقات لیگ را برگزار کرد. در واقع کاری که AFC انجام می‌دهد را از این پس اجرا می‌کنیم تا باشگاه‌ها تمامی آیتمهای امتیازدهی را رعایت کنند.

کفاشیان در پایان گفت: باشگاهها باید مشکلات تجاری سازی، ترازنامه مالی، ورزشگاههای خود و مسائل داخلی باشگاهها را رفع کنند تا دیگر از سهیمه‌های لیگ قهرمانان آسیا کم نشود. براین اساس با ارسال نامه با باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا، از آنها خواسته‌ایم تمامی موارد را رعایت و هرچه زودتر مدارک خود را ارسال کنند تا شاهد بروز مشکل نباشیم.

کد خبر 1482529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha