پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۱۲

رجایی خبرداد:

همکاری پژوهشگاه بین المللی المصطفی در تدوین الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت

همکاری پژوهشگاه بین المللی المصطفی در تدوین الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت

قم - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی از همکاری پژوهشگاه بین المللی المصطفی در تدوین الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی رجایی ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران گفت: توسعه روابط پژوهشی در داخل و خارج کشور در دستور کار این پژوهشگاه قرار دارد و تفاهم نامه‌هایی نیز با برخی نهادهای علمی در خارج کشور امضاء شده است.

وی ادامه داد: همچنین در زمینه تحول در علوم انسانی و تدوین الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت با نهادهای مربوطه همکاری و تفاهم نامه داریم.

رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی با اشاره به نشریات این پژوهشگاه اظهار داشت: نشریه پژوهشکده مطالعات منطقه‌ای از جمله آنهاست و نشریه المصطفی نیز به زودی به عربی و انگلیسی راه اندازی می‌شود.

وی از ایجاد سایت‌های اینترنتی پژوهشگاه، جشنواره شیخ طوسی و الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت خبرداد و تصریح کرد: سایت قرآن و علوم انسانی ماه آینده راه اندازی می شود.

وی با اشاره به اولویت های پژوهشی این پژوهشگاه برای امسال و سال‌های آینده بیان داشت: تقویت بعد بین‌المللی پژوهشگاه المصطفی(ص)، تقویت نظریه‌پردازی علمی و پاسخگویی به نیازهای نظام، توسعه مطالعات راهبردی در کنار تولید نظریات علمی و جذب محققان غیرایرانی از اولویت‌های اساسی این پژوهشگاه است.

رجایی اضافه کرد: پرداختن به بیداری اسلامی و ایجاد کارگروه، توسعه استفاده از فضای مجازی در داخل و خارج کشور از دیگر اولویت‌هاست.

تشکیل اتاق فکر طلاب غیرایرانی

وی از ایجاد پژوهشکده مجازی و توسعه اتاق‌‌های فکر طلاب غیرایرانی خبر داد و بیان داشت: یکی از گروه‌های راه اندازی شده در این پژوهشگاه گروه آینده پژوهی است که همایشی هم در این زمنیه برگزار شده است.

رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی با تاکید بر لزوم پرداختن به مطالعات آینده پژوهانه گفت: مطالعات راهبردی بدون آینده پژوهی فاقد اعتبار است بنابراین پیش بینی آینده و آینده نگاری از جمله موضوعاتی است که در دستور کار این پژوهشگاه قرار دارد.

ارکان الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت

وی با بیان اینکه معنویت، تفکر، علم و زندگی موضوعات اصلی در تدوین الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت هستند به کرسی‌های نظریه پردازی اشاره و عنوان کرد: نباید در برگزاری این کرسیها سختگیری زیادی داشته باشیم و تنها نظریاتی که چکش خورده و در سطح بسیار بالایی هستند امکان طرح داشته باشند بلکه باید تساهل و تسامح در برگزاری آنها به خرج بدهیم.
 

کد خبر 1482891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha