به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسد الله ایمانی ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان فارس، گفت: امکانات و اعتبارات به بخش تحقیقات و پژوهش تزریق شود و از پتانسیل بخش خصوصی نیز باید برای توسعه و پیشرفت این بخش استفاده شود.
وی ادامه داد: حلقه های مفقوده بین صنعت و علم و همچنین نیازهای جامعه باید برطرف شود تا هرچه سریعتر شاهد شکوفایی در تولید بیشتر علم باشیم.
امام جمعه شیراز تصریح کرد: با تمامی تلاشهای صورت گرفته در ابتدای راه هستیم و با دنیا فاصله فراوان داریم که باید با حضور دانشمندان، اساتید و فرهیختگان و دانشجویان حوزه و دانشگاه این فاصله جبران شود.
آیت الله ایمانی در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه دانشگاه شیراز، گفت: توقع از دانشگاه شیراز بیش از مراکز دیگر است زیرا برخی از دانشمندان بزرگ جهان و کشور به این دانشگاه تعلق داشته اند.
وی تاکید کرد: این جایگاه رفیع، پتانسیل فراوانی برای استان است که باید ارتباط دانشگاه با جامعه و مردم بیشتر از قبل شود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه توجه به آموزش و پژوهش در زندگی پیامبر مکرم اسلام(ص) از اهمیت فراوان برخوردار بوده است، یادآور شد: پیامبر اسلام(ص) آموزش و پژوهش را از همان دوران شکل گیری حکومت خود پایه گذاشت و در شرایطی که در آن دوران بیش از 17 نفر انسان باسواد وجود نداشته آموزش و پژوهش را در تمامی گفتمانهای خود مد نظر داشت.
آیت الله ایمانی تصریح کرد: پیامبران و ائمه مسیر رشد و بالندگی علمی را هموار کردند و مشکلات را از سر راه برداشتند.
نظر شما