پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ آذر ۱۳۹۰، ۱۹:۵۳

70 بشکه ایمنی در نقاط حادثه خیز مشهدنصب می شود

70 بشکه ایمنی در نقاط حادثه خیز مشهدنصب می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از نصب بیش از 70 بشکه ایمنی در 50 نقطه حادثه‌خیز شهر مشهد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی امامی میبدی اظهار داشت: با توجه به کارشناسی‌های صورت گرفته، از ابتدای تابستان طرحی مبنی بر ایمن‌سازی مکان‌هایی که امکان برخورد وسائل نقلیه با آن محتمل است، به مرحله اجرا در آمده است.

وی افزود: در همین راستا مکان‌هایی همچون ورودی‌های اکثر میادین شهر، ابتدای نرده‌های ایمنی و دیگر نقاط حادثه‌خیز به دقت شناسایی شده و بشکه‌های ایمنی در آنها نصب شده اند.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، با نصب این تجهیزات ترافیکی که معمولا همراه با استوانه‌های ایمنی هشداردهنده اجرا می‌ شود شاهد کاهش تصادفات و افزایش ایمنی در معابر شهری بوده‌ایم.

امامی اظهار داشت: نصب این بشکه‌ها هم اکنون در سطح شهر مشهد در حال اجراست و امیدواریم با تکمیل شدن این طرح و همکاری رانندگان شاهد افزایش میزان رضایت ‌مندی شهروندان باشیم.

کد خبر 1483775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha