پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

رستمی خبر داد:

واگذاری 2 میلیون و 900 هزار پلاک ملی موتورسیکلت در کشور

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور گفت: دو میلیون و 900 هزار موتورسیکلت پلاک ملی دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احمد رستمی پیش از ظهر شنبه در مراسم افتتاح مرکز تعویض پلاک خلیج فارس ویژه موتورسیکلت‌ها اظهار داشت: شروع شماره گذاری موتورسیکلت به سال 43 بر می‌گردد که تا مرداد سال 89 ادامه داشته و در این مدت 2.5 میلیون دستگاه به صورت دستی شماره گذاری شد که 970 هزار موتورسیکلت مربوط به شهر تهران بود. متاسفانه در این مدت آمار شماره گذاری موتورسیکلت‌ها مناسب نبود و تا سال 81 تنها 250 هزار موتورسیکلت دارای پلاک بودند که برابر آمارها از هر 4 موتورسیکلت تولید شده در کشور تنها یک دستگاه شماره گذاری می‌شد.

وی ادامه داد: از مرداد سال 82 تا تیرماه 88 نیز در مجموع 5 میلیون و 55 هزار و 458 دستگاه موتورسیکلت پلاک قدیمی دریافت کردند که یک میلیون و 900 هزار دستگاه مربوط به شهر تهران بود.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور با اشاره به طرح ساماندهی شماره گذاری موتورسیکلت‌ها تاکید کرد: ‌در مرحله سوم شماره گذاری که از تیرماه سال 88 آغاز و از بهمن ماه سال 88 با تعویض پلاک ملی و قدیمی ادامه یافت، دو میلیون و 900 هزار دستگاه موتورسیکلت پلاک ملی دریافت یا تعویض پلاک شدند که از این میزان 700 هزار دستگاه متعلق به شهر تهران بود.

کد خبر 1485543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha