محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این نمایشگاه بیش از 80 واحد تولیدی کالاهای خود را در فضایی افزون بر 8 هشت متر مربع و در سه سالن هگمتانه، الوند و ابن سینا در معرض دید عموم قرار خواهند داد.
بیاناتی افزود: انواع مبلمان، میزهای غذاخوری در سالن های الوند و ابن سینا و انواع لوستر و چراغ های روشنایی و تزئینی در سالن هگمتانه نمایشگاه بین المللی همدان عرضه خواهد شد.
وی اضافه کرد: واحدهایی از استان های همدان، تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان و خراسان در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.
بیاناتی با اشاره به اینکه انواع مبلمان های استیل و نیمه استیل، دکوراسیون ها، سرویس خواب، بوفه، ویترین های تزئینی، میزهای غذاخوری و انواع MDFها از محصولات بارز این نمایشگاه به شمار می آید، گفت: حضور کشورهای ترکیه و چین در این نمایشگاه به این محصولات تنوع بخشیده است.
وی یاداور شد: هشتمین نمایشگاه مبلمان، لوستر، چراغهای روشنایی و تزئینی از فردا تا سوم دی ماه سال جاری از ساعت 15 تا 20 و جمعه به صورت یکسره از ساعت 10 صبح تا 20 پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
نظر شما