پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۹

دادبود:

راه روستاهای بالای 50 خانوار گلستان آسفالت می شود

راه روستاهای بالای 50 خانوار گلستان آسفالت می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار گلستان اعلام کرد: در سالجاری با توافق وزارت راه و شهرسازی راه همه روستاهای بالای 50 خانوار استان آسفالت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا دادبود صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: تعریض و ساماندهی محورهای اصلی در همه نقاط استان در حال اجراست.

وی در خصوص کمربندی گرگان به علی آباد، اظهار داشت: فاز اول ایم کمربندی در حال اجراست و از گرگان به علی آباد و به آق قلا نیز وصل خواهد شد.

وی افزود: همچنین عملیات اجرایی این پروژه از سمت کردکوی به گرگان به طول 54 کیلومتر در این دو شهر نیز آغاز شده است.

معاون عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: تکمیل پروژه های بیمارستانی در بخش زیرساخت ها نیز در اولویت قرار دارد.

وی اذعان داشت: ساخت بیمارستان گرگان به پایان رسیده و نیازمند تجهیز است که اعتبارات هنگفتی را می طلبد.

دادبود عنوان کرد: با اینکه عملیات اجرایی بیمارستان گنبد به اتمام رسیده با اینحال پیگری های زیادی برای تأمین اعتبار برای تجهیز آن شده که تاکنون نتیجه ای در برنداشته است.

وی اعلام کرد: بیمارستان های مینودشت، کلاله، بندرگز و مراوه تپه پیشرفت خوبی دارد تا پایان سال 91 به بهره برداری می رسد.

وی در ادامه به وضعیت جزیره آشوراده اشاره کرد و گفت: در جریان سفر سوم دولت به استان مقرر شد کارگروه ویژه به ریاست استاندار برای مشخص شدن وضعیت این جزیره تشکیل شود که در نهایت برای سرمایه گذاری در زمینه شیلات و گردشگری موثر باشد.

وی بیان داشت: در حاشیه برگزاری همایش بین المللی آتش سوزی در گرگان، محمدزاده، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از منطقه بازدید کرد و پس از آن جلسات کارشناسی متعددی برگزار شد و در حال حاضر نیز مشکلات سرمایه گذاری در این جزیره حل شده است.

معاون عمرانی استاندار گلستان تصریح کرد: توسعه سواحل در استان در دستور کار قرار دارد از این رو 6 پروژه بزرگ در سواحل استان برنامه ریزی شده که مطالعات تکمیل و ارزیابی های زیست محیطی آنها در حال انجام است.

دادبود گفت: تله کابین گرگان از سال 85 شروع شده بود که به دلیل مشکلات تأمین زمین، سرمایه گذار نمی توانست عملیات اجرایی را آغاز کند.

وی افزود: در حال حاضر این مشکلات رفع و قراردادهای لازم نیز منعقد شده و مجری طرح کار در عرصه را آغاز کرده است.

کد خبر 1489520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha