پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

گزارش اختصاصی مهر/

بازدید سفیر قرقیزستان از چاپخانه اُفست/ همسایگان از توانایی‌های صنعت چاپ ایران بی‌خبرند

بازدید سفیر قرقیزستان از چاپخانه اُفست/ همسایگان از توانایی‌های صنعت چاپ ایران بی‌خبرند

سفیر جمهوری قرقیزستان در ایران در بازدید از چاپخانه اُفست کشورمان گفت: کشورهای همسایه از توانایی‌های صنعت چاپ ایران بی‌خبرند.

به گزارش خبرنگار مهر، پروفسور «مدت خان شریمکولف» که صبح امروز (چهارشنبه 30 آذر) از چاپخانه شرکت اُفست بازدید می‏کرد، گفت: من تا امروز نمی‏دانستم چنین مجموعه‏های چاپی عظیمی در ایران وجود دارد. باید به ایرانی‌ها تبریک گفت که توانسته‏اند وابستگی خود به کشورهای دیگر در حوزه چاپ را از بین ببرند.

بازدید این مقام دولت قرقیزستان از شرکت چاپ اُفست در قالب نشست‏های هم‌اندیشی دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‏بندی کشورهای عضو اکو (پکو 2011) صورت گرفته است.

سفیر قرقیزستان تاکید کرد: توانایی ایران در حوزه چاپ باید به اشکال مختلف به کشورهای منطقه شناسانده شود. تنها در این صورت است که می‏توان برای همکاری‌های بلند مدت برنامه‌ریزی کرد. امیدوارم در نمایشگاه پکو بتوانیم زمینه‏‏های اولیه برای فعالیت‏های چاپی مشترک با ایران را فراهم کنیم.

به گفته شریمکولف در حال حاضر از جمعیت 5 میلیونی قرقیزستان یک میلیون و 200 هزار نفر دانش آموز و دانشجو هستند که اغلب کتاب‏ها و نشریات مورد نیاز آنها از روسیه وارد می‏شود.

سفیر قرقیزستان در ایران همچنین گفت: به زودی و به صورت حضوری با مسئولان عالیرتبه قرقیزستان برای گسترش همکاریها با ایران مذاکره می‏کنم و امیدوارم نمود اولیه این همکاری را در نمایشگاه چاپ کشورهای عضو اکو ببینیم.

در این دیدار مدیرعامل شرکت اُفست نیز گفت: این شرکت (اُفست) نیم قرن سابقه دارد و در حال حاضر سالانه 50 میلیون جلد کتاب درسی چاپ می‏کنیم.

علی طارمی افزود: به دلیل اینکه وزارت آموزش و پرورش یکی از سهامداران عمده اُفست است در کنار چاپ کتاب‏های درسی در سال گذشته 50 میلیون جلد نیز کتاب‏های کمک آموزشی چاپ کرده‏ایم.

وی تصریح کرد: سیاست ما توسعه همکاری‌ها در حوزه چاپ است برای مثال در روزهای گذشته 30 تن کتاب برای تاجیکستان ارسال کرده‏ایم.

در این بازدید «جلال ذکایی» رئیس دومین نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی کشورهای عضو اکو (پکو 2011) و «داوود شایسته خصلت» چهره ماندگار صنعت چاپ ایران نیز حضور داشتند.

دومین نمایشگاه چاپ و بسته‏بندی کشورهای عضو اکو 19 تا 22 بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خراسان رضوی برگزار می‏شود. کشورهای ایران، ترکیه، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان عضو پیمان اقتصادی اکو هستند.

کد خبر 1489593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha