پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۲۵

اولین کارگاه آموزشی مدیریت پسماند در شهرستان طالقان برگزار شد

اولین کارگاه آموزشی مدیریت پسماند در شهرستان طالقان برگزار شد

طالقان - خبرگزاری مهر: اولین کارگاه آموزشی مدیریت پسماند در سال جهاد اقتصادی ویژه مدیران، دهیاران و اعضای شورا های اسلامی روستاهای شهرستان طالقان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این کارگاه آموزشی که به همت بخشداری مرکزی طالقان و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طالقان برگزار شد، اصول اولیه در مدیریت پسماند به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزش داده شد.

ساسان دلاویز بخشدار مرکزی طالقان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری این دوره آموزشی گفت: حفظ محیط زیست به عنوان میراث گرانبها وظیفه یکایک مردم و مسئولان است چرا که انسان سالم در محیط سالم پرورش می یابد.

بخشدار مرکزی طالقان گفت: در تلاش هستیم با برگزاری این دوره های آموزشی و آموزش مدیریت پسماند به مدیران و دهیاران و در نهایت انتقال آن به مردم، در حفظ طبیعت و شادابی آن سهمی داشته باشیم.

حشمت الله کشیری رئیس اداره حفاظت محیط زیست طالقان نیز با اشاره به اینکه شهرستان طالقان با طبیعت زیبای خود همواره مورد توجه خاص گردشگران و طبیعت دوستان است گفت: باید برنامه ریزی را به گونه ای انجام دهیم که قبل از ورود گردشگر به منطقه شرایط استفاده درست و صحیح از طبیعت را به آنها آموزش دهیم.

وی گفت: وجود دریاچه زیبای سد طالقان و همچنین طبیعت و گونه های منحصر به فرد حیات وحش و گیاهی در طالقان باعث نامدار شدن این منطقه در استان البرز و همچنین پایتخت شده است.

کشیری ادامه داد: تنها با برنامه ریزی دقیق می توان تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.

رئیس محیط زیست طالقان در پایان از دهیاران به عنوان نمایندگان دولت در روستاها خواست در جلوگیری از تخریب محیط زیست و جلوگیری از آلوده کردن آن توسط افراد سود جو، بازویی قدرتمند برای سازمان حفاظت از محیط زیست باشند.     

کد خبر 1490021

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha