پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ دی ۱۳۸۳، ۱۳:۴۱

از 14 تا 18 بهمن صورت مي گيرد :

حضور پليس+10 در نمايشگاه رسانه هاي ديجيتالي

خدمات الكترونيكي نيروي انتظامي در نمايشگاه رسانه هاي ديجيتالي ارائه خواهد شد .

به گزارش  خبرگزاري مهر، موسسه تحقيقات و توسعه ناجا قصد دارد با هدف آشنايي عموم شهروندان ،  كارشناسان و متخصصان با خدمات دولت الكترونيك و فعاليتهاي اين موسسه در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات در جشنواره و نمايشگاه رسانه هاي ديجيتالي شركت كند.

بر اساس اعلام  دفترروابط عمومي اين جشنواره ،موسسه تحقيقات و توسعه ناجا  با استقرار يكي از دفاتر پليس +10درمحل نمايشگاه كليه خدمات الكترنيكي ناجا از جمله صدور دفترچه الكترونيكي نظام وظيفه ، صدور خلافي ماشين و خدمات گذرنامه را به بازديد كنندگان ارائه خواهد داد.

همچنين مهندس  عليرضا چلويي  مدير موسسه تحقيقات وتوسعه ناجا در خصوص ارائه  خدمات دولت  الكترونيك در اين نمايشگاه اظهار داشت : موسسه تحقيقات وتوسعه  سعي  دارد با حضور در اين نمايشگاه ضمن  شبيه سازي روند عملياتي ناجا با استفاده از فناوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي روز، واقعيتهاي موجود در توانمندي هاي ناجا در استفاده از فن آوريهاي نوين را به نمايش بگذارد.

گفتني است اين نمايشگاه 14تا 18 بهمن ماه در محل نمايشگاههاي بين المللي تهران برگزار خواهد شد .

کد خبر 149032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha