پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ دی ۱۳۹۰، ۱۰:۳۷

در دیدار سفیر جدید ایران؛

زرداری بر اجرای به موقع پروژه خط لوله گاز ایران به پاکستان تاکید کرد

زرداری بر اجرای به موقع پروژه خط لوله گاز ایران به پاکستان تاکید کرد

رئیس جمهوری پاکستان در مراسم پذیرش استوارنامه سفیر جدید ایران در اسلام آباد بر اجرای به موقع پروژه خط لوله صلح تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار آصف علی زرداری ضمن خوشامدگویی به سفیر جدید جمهموری اسلامی و آرزوی موفقیت در انجام ماموریتهای محوله بر گسترش روابط دوجانبه به ویژه در بعد اقتصادی و اجرای به موقع پروژه خط لوله گاز و همکاریهای منطقه ای بین تهران و اسلام آباد تاکید نمود.

"علیرضا حقیقیان" نیز بر لزوم ارتقاء سطح مناسبات دو کشور در همه زمینه ها به ویژه در بخش اقتصادی، تجاری و بازرگانی و همچنین انجام همکاریها در حوزه انرژی تاکید کرد و با اشاره به وجود اشتراکات فراوان و علایق گسترده و عمیق مابین دو ملت همسایه، آمادگی تهران را برای افزایش جهشی این همکاریها اعلام نمود.

سفیر ایران در رابطه با پروژه خط انتقال گاز ایران و پاکستان با اشاره به اراده جدی مسئولان عالیرتبه دو کشور در نهایی کردن این پروژه ابراز امیدواری کرد مراحل اجرایی این خط در موعد مقرر تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در این ملاقات موضوع برگزاری دور بعدی اجلاس سه جانبه سران کشورهای ایران، پاکستان و افغانستان در اسلام آباد مورد گفتگو قرار گرفت.

رئیس جمهور پاکستان با اشاره به اهمیت همکاری های منطقه ای و تبادل نظر میان سه کشور آمادگی کشورش جهت برگزاری دور بعدی اجلاس در اسلام آباد را اعلام نمود.
 

کد خبر 1490833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha