پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۱۴

طی سه ماه اخیر/

انجام 22 مورد عملیات رهاسازی توسط امدادگران هلال احمر/ تولد نوزاد در ماشین امداد

انجام 22 مورد عملیات رهاسازی توسط امدادگران هلال احمر/ تولد نوزاد در ماشین امداد

سنندج - خبرگزاری مهر: به همت امدادگران جمعیت هلال احمر استان کردستان و طی سه ماه اخیر 22 مورد عملیات رهاسازی مجروحین بعد از تصادف های رانندگی در محورهای این استان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به وجود پایگاه های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کردستان در گردنه های صعب العبور این استان از ابتدای مهر ماه تاکنون بیش از 22 مورد عملیات رهاسازی مجروحین بعد از وقوع تصادف رانندگی در مسیرهای این استان صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش همچنین نیروهای امدادگر جمعیت هلال احمر استان کردستان با حضور به موقع در محل تصادف از مرگ و میر افراد زخمی بعد از حادثه های مختلف جلوگیری کرده اند و در مجموع 27 مورد تصادف در این سه ماه در گردنه های مختلف استان منجر به مرگ شده است.

29 کشته و 86 زخمی از وقوع 27 مورد تصادفی که توسط نیروهای امدادگر جمعیت هلال احمر استان کردستان مورد رسیدگی قرار گرفته است نشان دهنده آمار بالای مرگ و میر در جاده های استان و وقوع تصادف های رانندگی در این استان است.

بر اساس این گزارش بیشترین تصادف های ثبت شده در پایگاه های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کردستان مربوط به گردنه صلوات آباد سنندج حد فاصل مرکز استان به سمت دهگلان است که راه ارتباطی اصلی استان به مرکر کشور به ویژه تهران است.

همچنین بر اساس گزارش جمعیت هلال احمر کردستان طی هفته گذشته و در جریان تصادف یک وسیله نقلیه که یک مادر باردار نیز در آن حضور داشت در حین انتقال مادر زخمی شده به مراکز درمانی، کودک وی در آمبولانس امداد و نجات به صورت سالم به دنیا آمد.

در جریان وقوع این تصادف و با حضور به موقع نیروهای امداد و نجات و انتقال سریع مادر و فرزند متولد شده وی در آمبولانس به مراکز درمانی وضعیت دو نفر مساعد است.
 

کد خبر 1491460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha