به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی وفایی نژاد افزود: مجمع هم اندیشان بخش سرمایه گذاری صنعت آمل با حضور اعضاء هیأتهای امناء شهرکهای صنعتی این شهرستان و همراهی و تعامل بخش های سرمایه گذاری، تجارت و تولید موجب رشد و تعالی سرمایه گذاری و تجارت در شهرستان شده که امیدواریم این حرکت در سایر شهرستانهای استان شکل گیرد.
وی افزود: ایجاد شهرک صنعتی حرکت شایسته ای بوده اما باید شهرکهای صنعتی دارای ویژگیها و خدمات رسانی کامل باشد به طوری که سرمایه گذار در احساس امنیت کند که لازمه آن توسعه شهرکهای صنعتی خواهد بود و از این پس باید به جای ایجاد شهرکهای صنعتی جدید به دنبال توسعه شهرکهای صنعتی باشیم.
وفایی نژاد تأکید کرد: مازندران در سرجمع اعتبارات در بخش گازرسانی در ردیف استانهای موفق کشور بوده و در یکسال اخیر 41 میلیارد ریال از محل اعتبارات منابع ملی و داخلی در این بخش، جذب و هزینه شده است.
وی تصریح کرد: صنعتگران و فعالان عرصه صنعت از جهادگران بی ادعایی بوده که با عزمی جدی به عنوان راست قامتان عرصه صنعت برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می کنند.
نظر شما