به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی مشهدی ظهر یکشنبه در همایش ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد، با بیان اینکه فساد اداری در کشور های فقیر ودر حال توسعه بیشتر است بیان داشت: در این کشور ها زیر ساخت مساعدی برای مبارزه با فساد ترسیم نشده است و یا شاخصی در این زمینه وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اولین اقدام باید از درون خود دستگاه های اجرایی برای مبارزه با فساد صورت گیرد، زیرا دستگاه های نظارتی وظایف خود را می دانند.
مشهدی ادامه داد: شورای دستگاه های نظارتی متشکل از مدیر کل بازرسی، اطلاعات، دادستان و دیوان محاسبات و نماینده ای از استانداری در استان برای ارتقاء سلامت اداری تشکیل شده است.
مدیر کل بازرسی استان گلستان گفت: سلامت اداری کشور ما در جهان رشد 40 پله ای داشته است و این در حالی است که در دو سال گذشته رتبه ایران رتبه 143بود که رتبه پایینی تلقی می شد.
مشهدی بیان داشت: فساد اداری شامل ارتشاء، اختلاس، اخاذی، پارتی بازی وعدم شایسته سالاری و... می شود که همه دستگاه های اجرایی باید در زمینه مبارزه با این مفاسد پرچمدار باشند.
نظر شما