به گزارش خبرنگار مهر، حاجی گلدی کر عصر دوشنبه در همایش فرهنگیان شهرتسان افزود: حضور مردم در انتخابات باید همراه با وحدت و بصیرت باشد.
وی اظهار داشت: حضور حداکثری مردم در انتخابات از سه بعد مهم است : اتخاد و همدلی، حضور عالمانه و آگاهانه همراه با روشنگری و بصیرت و قانون گرایی و رقابت سالم که مورد تاکید مقام معظم رهبری و دولتمردان نظام است.
وی افزود: مردم باید از بین کاندیدهای صالح، بهترین را انتخاب کنند و کسی باشد که به کانون قدرت و ثروت متصل نباشد.
کر اضافه کرد: ان شاءالله مردم با حضور حداکثری خود در انتخابات افتخار دیگری را رقم خواهند زد و افرادی که اصلح و الگوی جامعه و ساده زیست هستند را انتخاب می کنند .
وی با بیان این مطلب که مردم با حماسه 9 دی کشور را بیمه کردند افزود: فتنه 88 یک حرکت برنامه ریزی شده و پیچیده ای بود که با درایت رهبری و حمایت مردم از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دفع شد.
نظر شما