پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۵۸

اخبار تجسمی/

آثار حجم در موسسه صبا و رقابت خوشنویسان پایتخت

آثار حجم در موسسه صبا و رقابت خوشنویسان پایتخت

گشایش نمایشگاه حجم های عباس میرشریفی در نگارخانه خیال نو موسسه صبا و رقابت هنرمندان خوشنویس جنوب غرب تهران در نگارخانه 15 خرداد فرهنگسرای خاتم از اخبار حوزه تجسمی امروز هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نمایشگاه بیش از 90 اثر به نمایش درآمده‌است، که می‌توان آنها را در سه مجموعه کار از فعالیت‌های عباس میرشریفی که طی 8 سال اخیر انجام داده تقسیم کرد.

پرنده‌های بزرگی که از ترکیب مواد و پاپیه ماشه (خمیر کاغذ) درست شده‌اند، چوب و تنه درختان و الوارها که گاه با کنده کاری‌هایی که روی آنها انجام شده بخشی از چوب کم شده و گاه این تنه‌های چوبی تن به فلزی براق و صیقل خورده داده‌اند تا تفاوتی از تیرگی بافت چوب و درخشش فلز، رگه‌هایی از نوگرایی را در قاب سنت فریاد زند. در برخی مواقع نیز این استوانه های چوبی تن به رنگی غیر از اصالت خاص خود داده و تلاش‌هایی از قلم موی هنرمند بر آنها نقش بسته است.

بیشتر آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه در قطع بزرگ هستند که گاه ارتفاع بعضی از آنها به 2 متر نیز می‌رسد ولی مخاطب می‌تواند با آثاری در قطعات 30 سانتی متر نیز روبه‌رو شود.

 

عباس میرشریفی متولد سال 1341 بوده و مدرک کارشناسی نقاشی را از دانشگاه هنرهای زیبا گرفته است.
علاقه مندان می توانند برای بازدید از این نمایشگاه به خیابان ولی عصر، خیابان طالقانی غربی، خیابان شهید برادران مظفر، شماره ۱۲۵ مراجعه کنند.

این نمایشگاه تا 29 دی همه روزه بجز ایام تعطیل، از ساعت 10 لغایت 19 ، میزبان عموم بازدیدکنندگان خواهد بود. 

رقابت خوشنویسان جنوب غرب پایتخت
 
نگارخانه 15 خرداد فرهنگسرای خاتم محفل رقابت خوشنویسی با محوریت اربعین حسینی و نمایشگاه خوشنویسی با عنوان "روایت سرخ" از 15 دی برپا می شود.

در این نمایشگاه خوشنویسی تعدادی آثار برگزیده جمعی از هنرمندان و هنرجویان ممتاز جنوب غرب پایتخت در معرض دید قرار می گیرد که در پایان نمایشگاه به تعدادی از آثار برگزیده هنرمندان خوشنویس هدایای نفیس اهدا می شود.

در این رقابت هنرجویان و اساتید در افتتاحیه نمایشگاه فوق آثاری را با موضوع عاشورا و محرم خلق نموده. سبک این آثار خوشنویسی نستعلیق و برگرفته از احادیث و روایات ائمه اطهار (ع)، امام حسین (ع)، عاشورا و ماه محرم  است که به رشته تحریر در می آید.

آثار این نمایشگاه مورخ 15 دی ماه به مدت 10 روز از ساعت 9 تا 17 در نگارخانه 15 خرداد فرهنگسرای خاتم در معرض دید هنردوستان و عموم علاقمندان قرار می گیرد .
 
کد خبر 1495474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha