به گزارش خبرگزاری مهر، وحید جلال زاده در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی با اشاره به چالش های که ممکن است در جریان انتخابات مجلس مطرح شود، افزود: مبارزات انتخاباتی در محدوده قانون امر پسندیده و مقبول بوده ولی نباید، اتحاد و همدلی مردم، اقتدار و عظمت نظام را مخدوش کرد.
وی ضمن تاکید بر لزوم برگزاری هر چه باشکوه، قانونی و سالم انتخابات با اشاره به اینکه برگزاری این رویداد مهم سیاسی نباید وفقه ای در توسعه پرشتاب استان ایجاد کند، اظهار داشت: نقد عالمانه دولت و نظام حق هر کسی است ولی اجازه نمی دهیم کسی دولت را تخریب کند.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه تجلی ایمان دینی مردم ایران در 9 دی، توطئه های شیاطین را به کابوسی برای دشمنان تبدیل کرد، بیان داشت: سه عامل مردم، اسلام و رهبری عامل پیروزی و موفقیت ملت ایران در مقابله با فتنه 88 بود.
جلال زاده تمسک به رهبری و اسلام را رمز پیروزی مردم در مقابله با تهاجمات نرم و فرهنگی عنوان کرد و گفت: پرچم آزادی اسلام امروز به دست ملت ایران بوده و برخلاف نظر معاندان که تشکیل هلال شیعه را هدف جمهوری اسلامی معرفی می کنند، مردم ایران در 32 سال گذشته از ملت فلسطین، حزب الله لبنان و مسلمانان بوسنی و هرزگوین و سایر ملتهای زیر ستم حمایت کرده اند و به این حمایت نیز افتخار می کنند.
این مسئول ایستادگی مردم ایران در مقابل آمال دنیوی غربیها را محل نزاع مردم ایران و استکبار جهانی دانست و گفت: ما در مقابل دنیای آنها ایستاده ایم، حقوق بشر، حقوق زنان و انرژی هسته ای بهانه ای بیش نیست.
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به جایگاه ولایت فقیه در دین مبین اسلام، افزود: اگر کسی ولایت خدا و رسول او را پذیرفت در ادامه ولایت ائمه اطهار و الوالامر برای او یک اصل است.
حجت الاسلام محمد جواد قهرمانی بیان داشت: امروز ایران اسلامی به برکت وجود ولی فقیه به آزادی و استقلال سیاسی رسیده و کشور ما در حال حاضر در تمامی حوزه ها در اوج قله های افتخار قرار دارد.
نظر شما