پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ دی ۱۳۹۰، ۲۰:۲۸

کریمی:

تغییر در کاربری اراضی زراعی فارس از طریق ادارات امور اراضی انجام شود

تغییر در کاربری اراضی زراعی فارس از طریق ادارات امور اراضی انجام شود

لامرد - خبرگزاری مهر: مدیرامور اراضی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: هرگونه تغییر در کاربری اراضی زراعی و باغی باید از طریق ادارات امور اراضی انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعلی کریمی در گردهمایی رؤسای ادارات اموراراضی شهرستانهای استان فارس در لامرد ادامه داد: هرگونه تغییر در کاربری اراضی زراعی و باغی باید از طریق ادارات امور اراضی شهرستانهای استان انجام شود تا پس از طرح در کمیسیون مربوطه، چنانچه ضرورت تغییر کاربری مشخص شد نسبت به صدور مجوز برای آن اقدام کنند.

وی تأکید کرد: چنانچه فردی بدون مجوز اقدام به تغییر کاربری کند موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری و ساخت و سازهای غیرمجاز، تخریب و قلع و قمع خواهد شد.

مدیرامور اراضی سازمان جهادکشاورزی فارس در ادامه سخنان خود به فعالیت مدیریت امور اراضی اشاره کرد و گفت: فعالیتهای این مدیریت بر دو محور عمده متمرکز است که شامل واگذاری و تأمین زمین برای اجرای طرحهای صنعتی، سرمایه گذاری، گردشگری و خدماتی و محور دیگر مبتنی بر حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی برای تامین سلامت غذایی جامعه و تشخیص ضرورت تغییرکاربری است.

کریمی یادآور شد: این مدیریت از ابتدای سال 85 تاکنون برای اجرای طرحهای وابسته به بخش کشاورزی در فارس 26 هزار و 217 هکتار زمین در اختیار حدود 50هزار بهره بردار قرار داده است.

وی بیان کرد: تاکنون در حوزه صنعت شهرستان لامرد، بیش از 10 هزار هکتار به صنایع انرژی بر و بیش از یک هزار هکتار برای اجرای طرحهای صنعتی به شرکت شهرک های صنعتی زمین واگذار شده است.

کد خبر 1496283

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha