پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۵۱

14 اثر تاریخی خواف در حال مرمت است

14 اثر تاریخی خواف در حال مرمت است

خواف - خبرگزاری مهر: رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خواف گفت: با افزایش اعتبارات در حوزه میراث فرهنگی 14 اثر تاریخی این شهرستان هم اکنون در حال مرمت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمدی گفت: مدرسه غیاثیه خرگرد، مسجدملک زوزن، آسبادهای نشتیفان، مسجد گنبدسنگان،مسجد جامع خواف، مسجد تاریخی نصرآباد، مسجد حافظ ابرو، کوشک سلامی، عمارت قریشی علی آباد، خانه تاریخی قریشی وشیرخانی از جمله این بناها است.

محمدی با اشاره به احیاء و تغییر کاربری بناهای تاریخی بیان کرد: تعدادی از بناها پس از مرمت به عنوان محل نمایشگاه و یا آموزش صنایع دستی تبدیل شده اند.

وی افزود: با فعال شدن انجمن های میراث فرهنگی در سطح روستاها و بخش ها، مشارکت مردمی در حفظ و مرمت آثار تاریخی افزایش داشته و در سال جاری 6 بنا درسطح روستاها با مشارکت دهیاران وشوراهای اسلامی و مالکان آثار تاریخی با میانگین مشارکت 30 تا 90درصد انجام پذیرفت.

شایان ذکر است، شهرستان خواف با دارا بودن بیش از 200 اثر شناسایی شده که حدود 90 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده یکی از شهرستان های شاخص و مهم استان در حوزه میراث فرهنگی است.

کد خبر 1498281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha