پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

کالاهای ایرانی در فضای مجازی شناسنامه دار می‌شوند

کالاهای ایرانی در فضای مجازی شناسنامه دار می‌شوند

تمامی کالاهای ایرانی در فضای مجازی با اختصاص سرشاخه "2.16.364" از سوی اتحادیه جهانی مخابرات، شناسنامه دار خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر این اساس از این پس هر کالایی که شناسه آن با این سرشاخه آغاز شود به عنوان کالای ایرانی در دنیای مجازی شناخته می شود.
 
با توجه به توسعه فناوری اطلاعات و شکل گیری دنیای مجازی و تحت شبکه در جهان، تمامی اشیاء و هر هویت موجود در فضای مجازی از شرکت‌های حقوقی گرفته تا کالاها و مقالات علمی باید همانند دنیای حقیقی و برای شناسایی در این فضا دارای شناسنامه باشند.
 
براساس استانداردهای تعریف شده از سوی سازمان جهانی استاندارد و اتحادیه جهانی مخابرات(ITU)  شناسه شئی(OID)  تعریف و به هر کشور یک سر شاخه اختصاص داده شده است تا امکان شناسایی و تمایز هر چیز در دنیای مجازی وجود داشته باشد.
 
استاندارد OID شامل رشته ای از اعداد با طول نامحدود است که اعداد با نقطه از هم جدا می‌شوند و هر کدام از اعداد نیز دارای مفهوم مشخصی است و برای هر شئی به صورت یکتا تعریف می شود.
 
براین اساس و با توجه به تلاش‌های صورت گرفته بر اساس هماهنگی با اتحادیه جهان مخابرات، تمامی اشیاء ایرانی در فضای مجازی نیز شناسنامه دار می‌شوند.
 
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به عنوان نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده تا این سر شاخه شناسه را به متقاضیان ارائه کند.
 
دریافت این سرشاخه هزینه‌ای ندارد و متقاضیان می‌توانند تقاضای خود را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن سرشاخه شناسه شئی (OID) خود را دریافت کنند.
 
به گزارش مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اوایل آذرماه امسال ضوابط تخصیص و استفاده از شناسه شی (OID) را پس از تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای اجرا ابلاغ کرد.
کد خبر 1499270

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha