پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ دی ۱۳۹۰، ۱۷:۳۰

میرجلیلی در گفتگو با مهر:

370 نانوای یزدی دوره مهارت نانوایی گذراندند

370 نانوای یزدی دوره مهارت نانوایی گذراندند

یزد - خبرگزاری مهر: کارشناس آموزش در صنایع اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد از آموزش 376 نانوا در فصل پاییز در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان یزد خبر داد.

جلال میرجلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزش این نانواها در مراکز شهرستانهای اردکان، مهریز، میبد، ابرکوه و طبس انجام گرفته است.

وی دوره های آموزشی سه ماهه سوم سال را 19 دوره عنوان کرد و افزود: مرکز طبس هفت دوره، مرکز اردکان پنج دوره، مرکز مهریز سه دوره و مرکز میبد یک دوره برگزار کرده اند.

میرجلیلی نانوایان آموزش دیده در مرکز طبس را 118 نفر، اردکان 120 نفر، مهریز و میبد 52 نفر و در مرکز ابرکوه 27 نفر اعلام کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها 22 نفر از نانوایان شهرستان ابرکوه کارت مهارت دریافت کرده اند و شهرستان های دیگر در آستانه برگزاری آزمون هستند که نانوایان در صورت قبولی در آزمون دارای کارت مهارت دریافت خواهند کرد.

میر جلیلی دوره های آموزشی برای نانوایان را شامل شاطر نان تافتون، کارگر خمیرگیر و چانه گیر و کارگر نان درآر و نان پهن کن بیان کرد و افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد در راستای تفاهم نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و با هدف ارتقای توان مهارتی نانوایان برای افزایش کیفیت نان اقدام به برگزاری دوره های آموزشی در حرفه کارگر پیشکار نانوایی کرده است.

کد خبر 1499555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha