پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۵۴

"قانون و قضا" مخاطب شبکه یک را آموزش می دهد

"قانون و قضا" مخاطب شبکه یک را آموزش می دهد

تهیه‌کننده برنامه " قانون و قضا " با اشاره به اینکه رسالت برنامه‌های تلویزیونی آگاهی بخشی به مردم است، تاکید کرد این برنامه رویکرد آموزشی برای مخاطبان دارد.

مصطفی متقی؛ تهیه‌کننده این برنامه در این باره به خبرنگار مهر گفت: یکی از رسالت‌های مهم برنامه‌های تلویزیونی آگاهی بخشی به مردم است. برنامه قانون و قضا سالهاست که با رویکرد آموزش مفاهیم حقوقی با بیش از دو دهه سابقه به تبیین و تشریح ابعاد مختلف مفاهیم حقوقی پرداخته است.

وی در ادامه افزود: این برنامه روز یکشنبه 18 دی ماه با حضور کارشناسی چون حضرت آیت الله محسنی گرگانی رئیس دیوانعالی کشور، آقای دکتر شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی، حجت الاسلام و المسلمین شریعتی رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی، آقای دکتر قره داغی دبیر علمی سومین همایش طب و قضا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر توجهی استاد دانشگاه، دکتر میرجلیلی عضو کار گروه خسارات مازاد بر دیه در همایش طب و قضا، آقای مجتهدی دانشجوی دکترای حقوق کیفری و جرم شناسی و خانم دکتر جعفر نژاد متخصص پزشکی پخش می‌شود.

این تهیه‌کننده اظهار داشت: سومین همایش طب و قضا با هدف افزایش تعامل پزشکان قانونی و قضات در راستای خدمت رسانی بهتر و سریعتر، از هفتم تا نهم دی ماه سال جاری در جوار مرقد مطهر ثامن الائمه و در شهر مشهد برگزار شد. اجرای موفق دو دوره از این همایش، ضمن کمک به ارتقای تعامل پزشکی قانونی و مراکز قضائی به آسیب شناسی فرایند دادرسی و رسیدگی عادلانه به پرونده‌های مرتبط با پزشکی قانونی نیز کمک شایانی کرده که نتایج آن در پاسخگویی علمی دقیق و سریع به مراجعان تبلور یافته است.

متقی افزود: این همایش با حضور جمعی از مسئولان عالی قضایی، رئیس و معاونین سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار شد. به همین دلیل در برنامه "قانون و قضا" به ارائه گزارشی مصور از چگونگی برگزاری و اطلاع رسانی در خصوص محورهای این همایش می‌پردازیم.

دیگر عوامل برنامه عبارتند از گوینده: دوستی، تصویربردار: ریاض سلطانی‌نژاد و ناظر کیفی: کامبیز محبوبی

برنامه "قانون و قضا" روزهای یکشنبه از ساعت 13:30 دقیقه به مدت 15 دقیقه روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

کد خبر 1501775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha