به گزارش خبرنگار مهر، اشپیتیم آرفی صبح چهارشنبه با حضور در محل باشگاه شهرداری تبریز با مسئولان این باشگاه پای میز مذاکره نشست اما گفتگوهای دو طرف در خصوص مسایل مالی به بن بست رسید تا این مهاجم در تراکتورسازی ماندنی شود.
آرفی که با موافقت باشگاه تراکتورسازی اجازه مذاکره با باشگاه شهرداری را داشت، در نهایت مجبور شد که به جمع تراکتورسازان بازگردد.
این مهاجم 32 ساله که سابقه حضور در تیمهای پیام مشهد و پرسپولیس را در کارنامه دارد، در نیم فصل اول لیگ یازدهم چندان مورد توجه امیر قلعه نویی قرار نگرفت و یک بازیکن اغلب نیمکت نشین برای تیم تراکتورسازی بود.
آرفی با پیراهن پیام مشهد در یک فصل لیگ برتر 18 گل به ثمر رساند و در مدت زمان دو فصل حضورش در پرسپولیس، شش بار برای این تیم گل زد.
این بازیکن زننده گل پیروزی بخش تراکتورسازی در بازی هفته دوم این تیم در فصل جاری برابر ذوب آهن در اصفهان بود.
نظر شما