پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ دی ۱۳۹۰، ۱۹:۰۸

صاحبان مسکن مهر از پرداخت مالیات ساخت معاف شدند

صاحبان مسکن مهر از پرداخت مالیات ساخت معاف شدند

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل مسکن و شهرسازی استان خراسان جنوبی از معافیت مالیاتی مالکان مسکن مهر، کاهش نرخ حق بیمه زیربنای ساختمان های طرح مسکن مهر و بیمه ساختمانها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود  محسن زاده با بیان اینکه صاحبان مسکن مهر از پرداخت مالیات احداث مسکن معاف شده اند، افزود: همچنین برای ساختمان‌هایی با زیربنای 75 مترمربع نرخ حق بیمه هفت هزار 200 تومان بوده است که با پیگیری‌های انجام شده با سازمان تأمین اجتماعی این مبلغ به پنج هزار 200 تومان کاهش یافته و دستورالعمل آن نیزبه شعب تأمین اجتماعی ابلاغ شده و قابل اجراست.

وی نظارت دقیق وکیفی ناظران پروژه های مسکن مهر  را بسیار مهم وضروری دانست و ادامه داد: ناظران مسکن مهر در صورت تخلف از کار نظارت خلع شده و در صورت وارد آمدن خسارات به واحدهای مسکونی باید تمام خسارات را پرداخت کنند.

مدیرکل مسکن و شهرسازی خراسان جنوبی از تمامی مسئولان اجرایی، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی و ناظران پروژه های مسکن مهر خواست تا کیفیت را مقدم بر کمیت و سرعت بدانند و ساخت وسازهای استاندارد و مقاومی را در نهایت تحویل متقاضیان کنند.

محسن زاده بیان کرد: مسئولان و مدیران تعاونی ها در روند ساخت وساز واحدهای مسکن مهر سرعت توأم با کیفیت را ملاک کارخود قراردهند.

کد خبر 1504594

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha