۱۸ دی ۱۳۹۰، ۱۸:۳۰

حسام‌نژاد مطرح کرد:

اختصاص 30 درصد از هزینه‌های شهرداری اصفهان به توسعه شهر

اختصاص 30 درصد از هزینه‌های شهرداری اصفهان به توسعه شهر

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون مالی و اداری شهرداری اصفهان گفت: 30 درصد از هزینه‌های شهرداری اصفهان به توسعه شهر اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی حسام‌نژاد ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مدیریت بر منابع در چهار دسته منابع انسانی، ریالی و پولی، مالی و منابع اموال در شهرداری صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه تبدیل حسابداری شهرداری از نقدی به حسابداری تعهدی یکی از اقدامات صورت گرفته در این زمینه است، افزود: این طرح از ابتدای سال جاری با تمام استاندارد‌ها و به صورت مناسب در اصفهان اجرا شده است.

معاون مالی، اداری شهرداری اصفهان با بیان اینکه استفاده بهینه، رشد و ارتقای منابع و آینده‌نگری در استفاده از منابع از رسالتهای این معاونت محسوب می‌شود، تصریح کرد: به صورتیکه از ابتدای فعالیت خود در این مجموعه سه بخش برای نحوه مدیریت این منابع مشخص شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی مدیریت بر منابع شناسایی و مستند‌سازی است، افزود: این منابع باید به منظور هزینه شدن منابع شهرداری بر اساس مستند‌سازی و با توجه به رعایت استاندارد‌های لازم به صورت مناسب ثبت و مستند‌سازی شود.

حسام‌نژاد با اشاره به اینکه شهرداری از سازمان‌هایی است که به صورت 100 درصد با حسابداری صنعتی منطبق نیست، بیان داشت: شهرداری به تعبیری میان حسابداری سنتی و صنعتی قرار دارد و اجرای این طرح برای شهرداری ضروری بوده است.

وی با اشاره به تعهدی شدن شهرداری اصفهان از ابتدای سال جاری، اضافه کرد: تمامی تعهدات آتی، اموال و منابع غیر‌نقدی شهرداری در حسابداری ثبت می‌شود اما در گذشته در هیچ زمانی اموال شهرداری به حسابداری و امور مالی گزارش نشده است.

معاون مالی، اداری شهرداری اصفهان تاکید کرد: پس از شناسایی، منابع ارزیابی می‌شوند و نحوه و چگونگی استفاده از این منابع مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این گام نوع استفاده از این منابع، امتیازات و کاربری و سایر مشخصات این منابع برای استفاده بهینه از آنها مشخص می‌شود، ادامه داد: کار‌گزینی تمام مجموعه‌های شهرداریهای اصفهان ثابت بوده و فعالیتهای صورت گرفته در این مجموعه نیز منسجم و متمرکز است.

وی با اشاره به اینکه آینده‌نگری نیز یکی از بخش‌های دیگر مدیریت بر منابع محسوب می‌شود، تصریح کرد: شناسایی، بهینه‌سازی و آینده‌نگری در مدیریت بر منابع شهرداری اصفهان تعریف شده است.

معاون مالی، اداری شهرداری اصفهان اظهار داشت: در مجموعه اداری مالی نیز پنج مدیریت ثابت شامل مدیریت امور اداری، مالی، درآمد، املاک و امور عمومی و پشتیبانی وجود دارد.

وی بیان اینکه 70 درصد از هزینه‌های شهر به نگهداری شهر اعم از جاری شهرداری نگهداری مواردی مانند فضای سبز اختصاص دارد، اضافه کرد: 30 درصد از هزینه‌ها نیز به توسعه شهر اختصاص دارد.

حسام‌نژاد بیان داشت: توسعه شهر به زمانی اطلاق می‌شود که مواردی به شهر اضافه شود و احداث خیابان‌های جدید و اجرای پروژه‌های جدید در سطح شهر به معنای توسعه شهر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر استفاده از روشهای نقدینگی برای حفظ و توسعه شهر موثر نیست و استفاده از روش‌های تهاتری سبب تغییر و تحولات بسیاری در مدیریت منابع شهرداری شده است.

معاون مالی، اداری شهرداری اصفهان گفت: با توجه به این موضوع و رکود اقتصاد جهانی نحوه عمل کردن شهرداری در این زمینه از اهمیت بسیاری برخوردار است و در صورت استفاده از روشهای گذشته توسعه شهر امکان نداشت.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از روش تهاتری از منابع موجود و ارزش افزوده آن در راستای توسعه و اجرای پروژه‌های عمرانی استفاده می‌شود، تاکید کرد: فاز نخست و دوم میدان امام علی (ع) و خریداری اتوبوس‌های تندرو شهری با استفاده از این روش تعریف شده است.

کد خبر 1504636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha