پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۹۰، ۱۷:۳۹

احمدی مقدم:

عمده اقدامات تأمین امنیت انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است

عمده اقدامات تأمین امنیت انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه عمده اقدامات تأمین امنیت انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است، گفت: در حال حاضر همه دستگاه های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و بسیجیان آمادگی تأمین امنیتی فضای انتخاباتی کشور را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی عصر امروز دوشنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت مرحوم حاج ذبیح الله بخشی در جمع خبرنگاران در خصوص اقدامات این نیرو برای انتخابات پیش رو گفت: طبیعتا طبق روال گذشته وزارت کشور، دفاتر شورای امنیت و سایر مراجع ذیربط ستادی را تشکیل می دهند که همه دستگاه های امنیتی در آن حضور دارند و متناسب با شرایط امنیتی در منطقه سازماندهی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه عمده اقدامات برای تأمین امنیت انتخابات مجلس نهم بر عهده نیروی انتظامی است، گفت: هم اکنون این کار ها در حال انجام است به طوریکه همه دستگاه های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی و بسیجیان آمادگی تأمین امنیت فضای انتخابات مجلس نهم را دارد.

احمدی مقدم در ادامه در خصوص استعلام سوابق داوطلبین نامزدی در انتخابات مجلس نهم از نیروی انتظامی گفت: ما طبق وظیفه قانونی خود اگر کاندیداهای انتخابات سوء پیشینه کیفری داشته باشند، آن را به هیئت های اجرای و شورای نگهبان اعلام می کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین در خصوص وضعیت امنیت برخی مناطق از جمله مناطق مرزی در انتخابات نیز گفت: مسلما در شرایط انتخابات تمهیدات امنیتی تشکیل می شود مخصوصا در حوزه هایی که مواجهه با تهدید هستیم این اقدام صورت می گیرد.

ضمن اینکه تصور می کنم با تهدید خاصی روبرو نیستیم و حادثه خاصی هم در انتخابات رخ نخواهد داد.

کد خبر 1505542

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha