پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۲۲

پاپ خواستار تعیین قوانینی برای تقویت ارزشهای اخلاقی شد

پاپ خواستار تعیین قوانینی برای تقویت ارزشهای اخلاقی شد

رهبر کاتولیکهای جهان از جامعه بین الملل خواست قوانین جدید ارائه کند تا ارزشهای اخلاقی در میان بحران بدهی اروپا و آمریکا تقویت شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پاپ بندیکت شانزدهم رهبر کاتولیکهای جهان طی سخنرانی خود در واتیکان اظهار داشت: نمی توانم به گسترش بحران اقتصادی و مالی جهان اشاره ای نداشته باشم.

وی در جمع 160 نفر از سفرای مقر پاپ افزود: این بحران باید حتی پیش از آن که ما مکانیسمهای هدایت زندگی اقتصادی را مدنظر داشته باشیم، محرکی برای انعکاس وجود انسان و اهمیت ابعاد اخلاقی وی باشد .

رهبر 84 ساله کاتولیکهای جهان تأکید کرد: این وضعیت فرصتی است که قوانینی جدید تصویب کنیم که براساس آن مطمئن شویم  همه می توانند زندگی با کرامتی داشته و از تواناییهای خود برای خیر جامعه بشری استفاده کنند.

وی یادآور شد: این بحران موجب ناامیدی جوانان شده و امیدها و آرمانهای آنها را برای آینده از بین برده است. ما نباید امیدخود را از دست بدهیم بلکه باید قاطعانه راه خود را از طریق اشکال مختلف تعهد بازشناسی کنیم.
 

کد خبر 1506440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha