سید عباس جوهری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه نسبت به دوره گذشته انتخابات در شهرستان، آمار افراد رد صلاحیت شده کاهش داشته است، اظهار داشت: در این زمینه از تعداد 32 نفر ثبت نامی در این حوزه انتخابیه، در مجموع 29 نامزد تایید صلاحیت شدند.
وی افزود: در این زمینه همچنین دو نفر رد صلاحیت شدند که می توانند در مدت قانونی تعیین شده به هیئت نظارت استان تهران مراجعه و مراتب شکایت خود را اعلام کنند.
برگزاری دوره های آموزشی ویژه مجریان انتخابات
این مسئول عنوان کرد: در بحث آموزش نیز هم اکنون تمهیدات لازم برای برگزاری دوره های آموزشی ویژه مجریان انتخابات در حوزه انتخابی شهرستانهای شهریار، ملارد و قدس اندیشیده شده است.
جوهری با اشاره به برگزاری جلسات مختلف ویژه مجریان انتخابات، ادامه داد: در این زمینه 10 کمیته مختلف ویژه انتخابات در شهرستان شهریار تشکیل و راه اندازی شده و تغییرات آیین نامه ها به آنها اعلام می شود.
215 شعبه اخذ رای در شهریار مستقر می شود
فرماندار شهرستان شهریار با اشاره بر لزوم فراهم کردن بسترهای مناسب برای حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، یادآور شد: در شهرستان شهریار 215 شعبه اخذ رای راه اندازی می شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی اعلام کرد: همچنین در شهرستانهای ملارد و قدس به ترتیب 139 و 99 شعبه اخذ رای مستقر خواهد شد.
نظر شما