به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نیکزاد بعدازظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران استان، افزود: ریشه یابی و یافتن علل این موضوع می تواند باعث کاهش معلولیت در این استان شود.
وی بیان کرد: پژوهش میتواند مولد توسعه باشد و توسعهای که زیر بنای آن دست آوردهای کاربردی تحقیق و پژوهش است، معنای واقعی دارد.
نیکزاد با بیان اینکه پژوهش زیربنای هر حرکت و تحولی است، اظهار داشت: باید زمینه تلفیق و ارتباط بین علم و صنعت با کار و کارآفرینی را از طریق دستاوردهای پژوهشی بیشتر کرد.
وی برنهادینه کردن پژوهش تاکید کرد و اظهار داشت: باید تلاش کنیم بسترسازی لازم را در این حوزه انجام دهیم.
استاندارکهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: دستگاههای اجرایی میتوانند نیم تا سه درصد از اعتبارات خود را برای تحقیق و پژوهش هزینه کنند و باید نتایج پژوهش ها درعملکرد دستگاههای اجرایی و خروجی فعالیتهای آنها دیده شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: با پژوهش میتوان به اهداف کلی و جزئی در برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت دست یافت.
فرهاد باقرپور افزود: با داشتن منابع و گسترش ذهن گرائی پیرامون آن میتوان به مفهوم واقعی علم و دانش در کاربردی کردن فعالیتها که همان جایگاه تحقیق و پژوهش است، پی برد.
وی بر توجه بیشتر به آسیب شناسی از سوی پژوهشگران، کاربردی کردن و بهره وری لازم از یافتههای پژوهشی، لحاظ نمودن نتایج پژوهش دربرنامه ریزیها، تعامل بین پژوهشگران و مدیران و پژوهش محوری تاکید کرد.
در پایان این نشست 22 نفر از پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی استان مورد تجلیل قرار گرفتند.
نظر شما