به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شهبازی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای توسعه کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه به دلیل وجود پتانسیل های خوب و نیروهای تحصیل کرده بخش کشاورزی باید به عنوان یکی از اصلی ترین محورهای توسعه استان مورد توجه ویژه قرار گیرد، اظهار داشت: تلاش مجموعه مدیران و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای توسعه بخش کشاورزی در طول سال های اخیر شایسته تقدیر است.
وی افزود: در صورتی که از تمام ظرفیت های بخش کشاورزی استان کردستان به شیوه ای مطلوب استفاده شود درصد قابل توجهی از مشکلات اشتغالزایی استان برطرف و وضعیت معیشتی مردم بهبود می یابد چرا که ظرفیت های کردستان در این بخش بسیار بالاست.
استاندار کردستان با اعلام اینکه دولت در نظر دارد به مانند طرح عظیم مسکن مهر که توانست مشکل تعداد بسیار زیادی از افراد جامعه را در ارتباط با خانه دار شدن حل کند، حرکت های بزرگی را نیز در بخش کشاورزی آغاز کند، افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته اقدامات اولیه در ایجاد تحول اساسی در حوزه کشاورزی در کشور آغاز شده است و باید این مهم در استان کردستان نیز با جدیت هرچه بیشتر دنبال شود.
شهبازی عنوان کرد: در آینده نزدیک و پس از اتمام برنامه ریزی های پیش بینی شده برای اجرای موفق این طرح، اطلاعات جامع تری در اختیار مردم و فعالان بخش کشاورزی کشور و استان کردستان قرار می گیرد تا با استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده شاهد توسعه بیشتر بخش کشاورزی در کردستان باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ضروریست همه سازمان ها و دستگاه های اجرایی و همچنین بخش خصوصی با تعامل مثبت و وحدت رویه به تحول بخش کشاورزی کمک کنند، یادآور شد: با وجود شرایط و استعدادهای خوب طبیعی و جغرافیایی، مردم زحمت کش استان کردستان می تواند به بهترین نحو ممکن این طرح را در استان اجرایی کند.
ابراهیم حسن نژاد مدیرکل جهاد کشاورزی استان در ابتدای این جلسه در گزارشی با یادآوری فعالیت های صورت گرفته در حوزه کشاورزی افق های پیش روی این حوزه در استان را تشریح کرد.
نظر شما