پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۲۱

حجت الاسلام قربانی:

فتنه 88 نتیجه عبور برخی افراد از قانون بود

فتنه 88 نتیجه عبور برخی افراد از قانون بود

بیرجند - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قاین در مجلس شورای اسلامی قانون مندی را از ارکان اصلی انتخابات مجلس دانست و گفت: فتنه 88 نتیجه عبور برخی از افراد از قانون بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موسی قربانی ظهر پنج شنبه در شورای اداری استان، با اشاره به فتنه 88، اظهار داشت: برخی با اقدام غیرقانونی می خواستند منویات خود را مطرح کنند، که در این راستا قانون باید از ابتدای زمان ثبت ‌نام تا زمان رسیدگی به اعتبارنامه نمایندگان که آخرین مرحله است در محور فعالیت‌ ها قرار گیرد. 

وی با اشاره به اینکه تمام رسانه های غربی و توان دشمنان برای به تصویر کشیدن حضور مردم در انتخابات در دستور کار دشمنان است، افزود: این در حالی است که همواره مردم ایران حضوری پررنگ داشته و نقشه های دشمنان را خنثی کردند.

حجت الاسلام قربانی با بیان اینکه عملکرد مسئولان باید موجب دلگرمی و اعتماد مردم به نظام شود، تاکید کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات یک اصل است، چراکه دشمنان سعی می کنند مردم ایران را نسبت به نظام اسلامی نا امید کنند.

وی با اشاره به افزایش نقشه های دشمنان نسبت به مردم ایران، بیان کرد: انتخابات سالم به انتخاباتی اطلاق می شود که هر کس بتواند به راحتی به کاندیدای مورد نظر خود رای دهد و ایران از این حیث الگوی کشورهای جهان است.

حجت الاسلام قربانی در خصوص تبلغیات نامزدها، تصریح کرد: بر اساس قانون اگر نامزد انتخابات در بحث تبلیغات بی رویه هزینه کند از انتخابات خارج خواهد شد. 

نماینده مردم قاین در مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: نماینده باید قانون مدار باشد و در عرصه قانون گذاری آگاه به قانون اساسی و شرح وظایف خویش باشد تا بتواند عملکرد مدیران را ارزیابی کند.

کد خبر 1508234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha