پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ بهمن ۱۳۸۳، ۲۱:۰۵

بابروز برخي اختلافات درون هيات عالي انتخابات عراق عنوان شد:

فريدايار: همچنان به فعاليت خود با جديت براي انتشار حقايق انتخاباتي ادامه خواهم داد

صدور بيانيه اي از سوي شوراي هيات عالي اجرايي انتخابات مبني بر انحلال پست سخنگوي رسمي اين هيات و تكذيب اين خبر از سوي فريد ايار سخنگوي رسمي اين هيات از وجود اختلافاتي درون اين سازمان متولي برگزاري انتخابات عراق خبر مي دهد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، فريد ايارسخنگوي هيات عالي مستقل انتخابات عراق با تاييد بروز  اختلافات تند ميان اعضاي شوراي هيات انتخابات ، استعفاي خود را تكذيب كرد.

فريد ايار در بيانيه اي گفت كه اگر تمايل به استعفا داشته باشد در يك كنفرانس مطبوعاتي به صراحت اعلام خواهد كرد زيرا كسي كه بخواهد استعفايم را تقديمش كنم وجود ندارد. فريد ايار گفت : اين اختلافات تند شوراي هيات اجرايي را در آستانه از هم پاشيدگي قرار داده است .

وي افزود: نبايد به اين شايعات توجه كرد زيرا اين قبيل شايعات ازطرف كساني مطرح مي شود كه خواهان پايان خوشي براي انتخابات نيستند.وي تصريح كرد به رغم مشكلات و تخلفات وتمايلات مخالف بر ضد وي همچنان به عنوان سخنگو به فعاليت خود ادامه خواهد داد.

 ايار از رويه شوراي هيات انتخابات عالي عراق درانتشاربيانيه غير قانوني بنام شوراي هيات درباره استعفاي وي مطرح شد ،ابراز تاسف كرد.وي افزود: شوراي هيات تاكنون درگرفتن تصميماتي كه مربوط به داوري ميان گروه هاي سياسي درباره بسياري از مسائل موجود است ناكام مانده است.

اين اولين بار است كه يك مسئول داخل هيات عالي انتخابات ازاختلافات شديد ميان اعضاي اين شورا سخن مي گويد، ارگاني كه بعنوان هيات عالي حق اتخاذ تصميمات درباره روند عمليات انتخاباتي درعراق و بررسي شكايت هايي كه شركت كنندگان در انتخابات تقديم مي كنند، را دارد.

ايارگفت : شوراي هيات در حل بسياري از مشكلات موجود به علت وجود اين اختلافات ناتوان نشان داده است و اين منجر به ناتواني شورا از تصميم گيري در لغو مجوز فعاليت دهها تن كه سازمان بين المللي مهاجرت در خارج براي نظارت بر انتخابات استخدام كرده است ، شده است زيرا اين افراد كارت هاي عضويت در احزاب شركت كننده در انتخابات را دارند و اين مغاير مقررات و قوانين مصوبه هيات عالي اجرايي انتخابات است.

وي با ابراز تاسف از جبهه بندي داخل شوراي هيات برگزاري انتخابات و پشتيباني هايي كه از اين گروه يا آن گروه مي شود، تاكيد كرد:  همچنان به فعاليت خود با حديت براي انتشار حقايق مربوط به عمليات انتخاباتي تا پايان آن ادامه خواهد داد.

 

کد خبر 150976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha