به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی صبح دوشنبه در حاشیه جلسه این کمیسیون افزود: این همایش با حضور روسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی مراکز استانها و کلانشهرها و اعضای مجمع مشورتی بانوان عضو شوراهای کشور برگزار میشود.
وی اظهار داشت: در این همایش، در خصوص موضوعات و مسائل مهم و مبتلابه فرهنگی و اجتماعی از جمله فرهنگ دینی، انقلابی، ورزش همگانی، سلامت و بهداشت شهر، فرهنگ عمومی و حقوق و تکالیف شهروندی، مسائل کلی و آسیبهای اجتماعی، بحث، تبادل نظر و هماندیشی خواهد شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیست شهری شورای اسلامی شهر گرگان در ادامه خواستار توجه و رسیدگی بیشتر نهادهای متولی به خانواده های معظم شهدا و امور مربوطه به آنها شد و افزود: ارج نهادن به مقام والای خانواده های شهدا از وظایف ملی هر یک از ما به شمار می رود.
وی با تاکید بر اینکه والدین شهدا سالهای بسیاری را با داغ و فراق فرزندان دلبندشان گذرانده اند، تصریح کرد: تکریم خانواده های معظم شهدا و ایثارگران باید برای جامعه ضروری قلمداد شود و نهادهای متولی در این راستا به گونه ای برنامه ریزی نمایند که شأن و منزلت این عزیزان حفظ شود.
نظر شما