پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ دی ۱۳۹۰، ۱۹:۵۹

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا؛

"هانتسمن" به نفع رامنی از صحنه رقابتها کنار می رود

"هانتسمن" به نفع رامنی از صحنه رقابتها کنار می رود

رسانه های خبری از تصمیم فرماندار سابق ایالت یوتا برای اعلام کناره گیری خود از رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری سی ان ان، در آستانه رقابت نامزدهای جمهوریخواه ریاست جمهوری آمریکا در کارولینای جنوبی، رسانه های خبری از تصمیم "جان هانتسمن" فرماندار سابق ایالت یوتا برای اعلام کناره گیری خود از رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا و حمایت از "میت رامنی" فرماندار سابق ماساچوست که پیروز رقابتهای درون حزبی ایالتهای آیووا و نیوهمپشایر بود، خبر دادند.

خبر تصمیم هانتسمن برای کناره گیری از رقابتهای انتخاباتی آمریکا در حالی است که وی در نظرسنجی انجام شده هفته گذشته تنها 4 درصد آرای مردم ایالت کارولینای جنوبی را از آن خود کرد.

جان هانتسمن که تا ماه آوریل به عنوان سفیر ایالات متحده در چین فعالیت می کرد، گفته بود: رئیس جمهوری آمریکا در زمینه اقتصادی با شکست روبرو شده است.

این اظهارات پس از آن مطرح می شود که اقتصاد آمریکا هم اکنون وضعیت خوبی ندارد و شرایط اقتصادی این کشور در هفته های گذشته بسیار ضعیف شده است و اوباما نیز به دنبال کشف دلایل این اوضاع وخیم اقتصادی است.

کد خبر 1511125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha